Dobrze sie ubezpieczcie żeby rodzina ciepło wspominała bo nikt was tam nie znajdzie.... :twisted:
Mam grupowe w pracy, indywidualne, do konta w banku, do ubezpieczenia mieszkania i kredytu.
Chociaż żonka będzie zadowolona bo kredyt się spłaci, dostanie uposażenie z trzech firm - a niech ma
Zamieszczone przez bzyq_74
Żeby kolo nie ropędził się busikiem coby nas do Doniecka nie dowiózł :P
Powiem Ci, że Donieck i Donbas to też nieźle opuszczone twierdze i to z przełomu XX i XXI wieku.
Tam to też jest co zwiedzać
Czy ramka radia/climatronica, popielniczka i ramka dookoła lewarka będą pasować z anglika ? Chodzi mi o te srebrne/carbonowe z VRS. Bo sam mieszek i gałka biegów to chyba są takie same ?
Patrzyłem gałkę z fabii vrs to mają 6 biegów. A czy ktoś na własnym przykładzie może powiedzieć, czy ramka climatronica z popielniczką, gałka i mieszek z anglika VRS będą pasować do standardowej, europejskiej wersji ?
Szangala321 jak zdejmiesz ten jakby trójkąt to będzie pasować nie że coś ale będzie pasować ta dziurkowana skóra do szarego i w ogóle lepiej załóż z O2 z chromem to będzie pasować do klamek ja też zamierzam tak zrobić
Co do popielniczki z angola to w moim przypadku nie pasowała :evil: Jak się bliżej przyjrzysz (najlepiej po wyjęciu starej popielniczki) to zauważysz, że są inaczej wyprofilowane, tzn. angielska wersja jest zaokrąglona bodajże po lewej stronie, natomiast europejska ma zaokrąglenie po stronie prawej (lub na odwrót ). W każdym bądź razie popielniczka angielska u mnie przez ten "drobny szczegół" nie chciała wsunąć się do końca w gniazdo i uniemożliwiło to jej montaż.
Komentarz