Zamieszczone przez paulob1
Jakie radio polecicie do 500 PLN
Zwiń
X
-
-
-
Kupiłem i poskładałem Radio sony MEX-N5000BT dls r6.2 helix p10 i narazie rodek r4100 . Drzwi wygłuszone chodź po deszczu widzę ,że prawe coś ciekną minimalnie do środka . Wszystko gra super chodź w zamyśle mam Dls do napędu 3-kanałowego jednak pewnie będzie zmiana na superba bądź nowszą octavię więc już bardzo się nie spinam
Komentarz
-
-
Mam pioneer-a deh 8400BT na zbyciu jakbyś chciał to priv.OI 1,8T 4x4 I-sze 1,8T w Polsce z K04-TFSI (3XXKM 4XXNm )
DIAGNOSTYKA VAG - CHIPTUNING zapraszam. 791-603-634.
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=29138
Silnik i skrzynię smaruje MILLERS.
Komentarz
-
-
Ja polecam ci ten model:
Pioneera DEH 5000
u mnie swietnia się sprawdza i jakoś dźwięku wzrosłaW poszukiwaniu nowego auta i sukienki na karnawał
Komentarz
-
-
Ja mam Mex-N5000BT jak Silut, radio jeśli chodzi o stronę użytkową super, bajery takie jak: AppRadio, telefon, wyszukiwanie kontaktów, NFC, usb itd. Jakość dźwięku dobra, ale osobiście wolę pioneera. Miałem dwa stare modele tj. DEH-P6800MP oraz deh-7600mp. Jakość dzwięku lepsza, ustawienia kilkadziesiąt więcej niż w sony do tego jeszcze te ukryte. Wyswietlacz OEL plus animacje, końcówka mocy lepsza, wyjścia RCA 4V, brakowało w nich tylko USB.
Jeśli miałbym porównywać te modele między sobą to pioneery były bardziej melodyjne, muzyka grała czyściej i bardziej instrumentalnie natomiast sony gra jakoś tępo, jakby na siłe, głoś jest często zniekształcony i ciężko go wystroić jak pioneera. Wzmacniacz sub, plus głośniki te same, więc mam porównanie.
Jeśli ma ktoś wiedzę o radiach z bajerami jak sony a z dźwiękiem jak pioneery to prosze o info deh-x9600BT słyszał ktoś i bawił się jak działa połączenie telefon i radio ?? :wink:O1 MS-Design TDI AHF+216+G60+chip 140KM 330Nm
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...543723#1543723
Komentarz
-
-
Sam mam w projekcie zrobienie przyzwoitego audio w moim szkodniku ... i rozważając różne opcje zastanawiam się co myślicie nad stacjami multi z androidem ?? ( jakość dźwięku i DAB )Była Octavia I 1.9 TDi 2004 kombi 137 Km 315 Nm
Była Octavia II 2.0 Rs Tdi 2008 kombi 170/?? 350/??
...
A jest Octavia II FL 1.6 TDI 4x4 2010r. "Stara miłość nie rdzewieje" ... i jak to mówią "śpiesz się powoli"
Komentarz
-
Komentarz