Podgrzewanie foteli

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • OskarKrk
    Classic
    • 2017
    • 0

Podgrzewanie foteli

Busku, porządnie poszukaj warsztatu do automatu i weź od nich porządną gwarancję.
    I żebyś nie miał problemu jak mój kuzyn z BMW X3 3.0d, który oddał auto do znanego mu mechanika z niezłą renomą (gdzieś pod Wołominem) za którą zapłacił coś koło 5kzł, a przez kolejne 3-4 miesiące walczył z błędami skrzyni i mechanikiem o jej skuteczną naprawę gwarancyjną (na lawety, holowanie, itp. wydał dodatkowo ponad 2kzł - bo warunki gwarancji podpisał takie, że na naprawy gwarancyjne ma dostarczyć auto w swoim zakresie).
  • OskarKrk
    Classic
    • 2014
    • 2

Podgrzewanie foteli

Witam,
    Jestem świeżo po przekładce wnętrza, wyleciała stara tapicerka, na jej miejsce wpadł komplet Recaro z GIV. Fotele te są z opcją podgrzewania, do tej pory stare fotele nie miały takowej opcji.
    Mam kompletną wiązkę z Golfa razem z przełącznikami na deskę rozdzielczą i teraz pytania:
    1. Czy montował ktoś może całość i wpasował te włączniki gdzieś w samochód( jeśli tak, to byłbym wdzięczny za jakieś wskazówki)?
    2. Czy ktoś przerabiał taką wiązkę na oryginalny przełącznik ze Skody?

Komentarz

• Czarna_LK
      RS
      • 2014
      • 2255
      • Octavia I combi (1U5)
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

OskarKrk, kiedyś szukałem podobnego tematu tylko z Octavii :arrow: Golfa i wiązka powinna pasować na 99%. 99% bo na własne oczy nie widziałem.
      Octavia I FL kombi, 1.9 TDI 110 KM ASV, L&K
      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=80299

_______
      Piotr

Komentarz

• OskarKrk
        Classic
        • 2014
        • 2

Wiązka pasuje na 100% bez przerabiania pod oryginalny włącznik. Tylko właśnie mi chodzi o to, czy zdarzył się taki przypadek, że ktoś wpasował gdzieś w tunel, konsole itp. włączniki z Golfa, bo z tym jest najmniej roboty(w sensie wpiąć masę, dodać bezpiecznik i podciągnąć do niego zasilanie i powinno wszystko działać)?

Komentarz

• starozytny
          Classic
          • 2009
          • 33

a nie lepiej kupic wlacznik na deske rozdzielcza (nad radiem puste miejsce jest kolo otwierania klapy wlewu paliwa) oryginalny np. z L&K ?
          „Jeśli chcesz gdzieś dojść, najlepiej znajdź kogoś, kto już tam doszedł”

"A jeśli czegoś się nie da zrobić - znajdź kogoś, kto o tym nie wie. Przyjdzie i to zrobi."

Czarny Rider, kręcący się w okolicach Płocka

Komentarz

Pracuję...