Siemka. Szukałem i szukałem i nie znalazłem, sprawa jest taka chcę zmienić boczki w swoim RSie (ori) na czarne najlepiej skórzane i czy ktoś to robił już i czy takie boczki są do kupienia? Z tego co się doczytałem że podejdą od golfa 4 ale czy na pewno?
Fotele owszem ale boczki z mk4 nie podejdą bo nawet na wygląd mają inny kształt. Jedynie zosaje Ci polowanie po serwisach typu allegro i olx, albo dać do obszycie
Ja niedawno przerabiałem boczki z liftbacka do swojego kombiaka :wink:
W sumie dużo roboty z tym nie ma
Trzeba pościągać boczki, odkleić elementy "kolorowe" od czarnej że tak powiem kształtki i można śmiało zawieźć tapicerowi do oklejenia :szeroki_usmiech
Podrzucę od razu kilka fotek:
Po rozłożeniu zostaje nam takie coś:
Po tej akcji środki zawozimy tapicerowi, który robi z nimi czary-mary, czyli ładnie wykleja eko skórą bądź jak mamy grubszy portfel, to nawet prawdziwą :diabelski_usmiech
Jak mamy gotowe, to sklejamy stosownym klejem:
Na deser mamy gotowe elementy:
to już zakładamy i cieszymy się nową tapicerką
Oczywiście jest inna opcja, czyli kupujemy gotowe boczki z Eleganta z ciemną tapicerką, ale ciężko dostać w ładnym stanie.
Ja szukałem tapicerek przez ponad 2 miesiące :evil:
Ale fakt, trzeba mieć trochę czasu na to i choć ciut zdolności manualnych :P
Przede wszystkim trzeba mieć chęci na moda :diabelski_usmiech
a jak temat kanapy tylnej do kombi? z a3 kombi pasuje p&p??
i ogólnie jak by ktos slyszal lub mial katalog z tapicerakmi dostepnymi w tych rocznikach to plz dajcie znac
To co mam jest z RSa, jak to pasuje z a3, to nie wiem, może ktoś inny się wypowie :wink:
Materiał siateczka, dobrze mówisz.
Klasyczne O1 RS :szeroki_usmiech
Komentarz