Siemanko. :-)
Lampy przód OI FL
Zwiń
X
-
Lampy przód OI FL
Witam przednie lampy święcą bardzo kiepsko chciałbym aby było jaśniej.
Wiem nowe żarówki wkładałem ale za dużo nie dały.
Co powiecie na temat Tych lampy? http://allegro.pl/lampy-skoda-octavi...080147956.html
Do tego lekko wygląd by się zmienił. kolor samochodu srebrny
-
-
Może ktoś je zakładał do siebie i może jakąś opinie wyrazić o nich?
rafiki tak wygląda samochód. Może jestem przyzwyczajony do lepszych świateł obecnie w drugim samochodzie mam ksenonowe światła i bardzo dobrze świeca wszystko widać.
Nie są wypalone bo samochód ma przebieg nie całe 42 tys. km, 2008r.
Komentarz
-
-
Rafael91, nie porównuj halogenu do xenonu zrób z bliska foto lampy, ale przy takim przebiegu nie mają prawa być wypalone ponad normę. Zmiana lamp na takie jak pokazałeś nic Ci nie da. Może jakbyś ewentualnie znalazł soczewki (ale nie xenon) do O1 to byłoby trochę lepiej. Ale też cudów się nie spodziewaj. W tym wypadku jedyna opcja to wrzucenie xenonu.
Komentarz
-
-
Często wyjeżdżam po za miasto i powiem szczerze ostatnio wracając z nad morza to włączyłem jeszcze przeciwmgielne bo te światła to jakaś porażka Vectra 99' a światła 200% lepsze. Póki nie ogarnę tych lamp to nie jeżdżę nim po za miasto. aby założyć xenony to dużo trzeba dużo porzeźbić, poziomowanie, zderzak, spryskiwacze instalacja same lampy i żarniki. Co tutaj jeszcze można zrobić?
Komentarz
-
-
Rafael91, Ja u siebie mam bardzo dobre światło aled dwóch lat mam żarówki Osram NB.90+.(jedna mi sie przepaliła).Druga sprawa zawsze jak myje auto to na koniec robię ręczną polerkę kloszy lamp pastą tempo turbo + szmatka z mikrofibry.Różnica jest duża.Mojej żonce w vw polo też założyłem takie żarówki i od razu jej sie lepiej jezdzi w nocy.http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
-
Witajcie co powiedzie na temat takiej przeróbki lamp?
Zobacz przeróbkę lamp samochodowych do Skoda Octavia I FL na soczewki led, xenon. Fabryczne reflektory TYC do Skody Octavi I generacji po lifitngu (2000 - 2010r.) zmodyfikowaliśmy z zastosowaniem projektorów bixenonowych Hella Intemo. Oferujemy gwarancję na wykonane przeróbki. Szybka wycena na maila.
Komentarz
-
Komentarz