Nieoryginalne radio - sterowanie z kierownicy i maxidot
Zamieszczone przez blade232
Ciekavy mógłbyś rozwinąć częśc dotyczącą skrócenia wymiarów dokładnie
U mnie po prostu jest na styk z ramieniem do otwierania maski i przy domykaniu obciera o kratkę w tym wycięciu. Zrobiłem na szybko 0,5cm wiekszą luke ale o 1cm to spokojnie można zrobić.
Zamieszczone przez blade232
Na marginesie wersję ruską wsadzacie po prostu, bo u mnie to ona lata luźno więc nałożyłem na dół i oba boki taką gąbkową osłonkę od rur - póki co mam wersję z siatką plasticzakiem
Praktycznie wchodzi na styk. Gąbką też planuje obłożyć bo chwilowo mam bez
Nieoryginalne radio - sterowanie z kierownicy i maxidot
Mam O1 1.8t 4x4 kombi 2002/2003.
W autku zainstalowane było seryjne radio Symphony CD, a obecnie używam JVC KD-R801 z mojego poprzedniego pojazdu.
Jednak z czasem zaczyna mi brakować możliwości sterowania radiem z kierownicy i irytuje mnie brak górnej części maxidota.
Czy jest jakaś możliwość by mieć sterowanie z kierownicy i pasek informacyjny w zegarach używając innego radia niż seryjne?
1) Czytałem o możliwości podłączenia do Symphony cyfrowej zmieniarki by mieć możliwość korzystania z zewnętrznych nośników i odtwarzania MP3. Czy muszę mieć Symphony MP3 by móc odtwarzać MP3 ze zmieniarki, czy adapter robi za radio całą robotę dekodowania?
Jak czytałem, muszę na nośniku danych utworzyć 6 folderów udających płyty CD... Czy takowy adapter daje możliwość odtwarzania losowego utworu? Jak tak to czy losuje z jednego folderu czy ze wszystkich?
http://piloty.pl/ napisz do nich maila,na pewno pomogą.Ja wywaliłem skoda symphony na rzecz pioneera i mam sterowanie w kierownicy i maxi dota.Wszystko działa,tylko to nie jest tanie. :wink:
Gdyby kobieta była czymś dobrym,to i Bóg by miał z jedną.
Komentarz