profilaktycznie możesz płukankę wlać - Valvoline w zupełności wystarczy
Jeszcze co do tej płukanki mam pytanie, bo są widze dwa typy:
- Valvoline VPS Valvoline Professional Series Engine Flush 350ml za 22 zł oraz
- Valvoline Engine Flush 350ml za 14 zł
Składu ich producent nie podaje, więc cieżko stwierdzić czy się różnią ?
Witam, mam pytanie:
W swojej octavii II FL (2012) w wersji active mam zegary o kodzie 1Z0 920 803 Q. Czy są one w stanie obsłużyć ten średnio rozszerzony komputer pokładowy, jak założę odpowiednie manetki?
Witam, mam pytanie:
W swojej octavii II FL (2012) w wersji active mam zegary o kodzie 1Z0 920 803 Q. Czy są one w stanie obsłużyć ten średnio rozszerzony komputer pokładowy, jak założę odpowiednie manetki?
Będzie spalanie, średnie spalanie, i reszta
Manetki zakup razem z tempomatem 5k0 953 502N wymiana kodowanie i Polecam
Witam, mam pytanie:
Będzie spalanie, średnie spalanie, i reszta
Manetki zakup razem z tempomatem 5k0 953 502N wymiana kodowanie i Polecam
Mój znajomy kupił manetki z tej aukcji, tylko on ma Octavię II przed liftem, lepiej wyposażoną. Czyli na moich zegarach pójdzie też tempomat?
Kup manetki z tempomatem i komputerem i wszystko będzie działać.
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Mam taki sam sterownik i wszystko działa, możesz montować
Ale to nie jest numer sterownika.
To jest numer manetek i to tych, które Krzysiek akurat ma w aucie. Bez tempomatu i komputera pokładowego.
Z mojej skromnej wiedzy to wszystkie sterowniki w O2 FL (z manetkami zespolonymi) obsługują komputer pokładowy i tempomat. Dopiero jak się chce mieć multi to trzeba szukać innego sterownika jeśli auto nie dostało go w fabryce.
Trochę tego już przerobiłem.
No i jeszcze jedno ważne pytanie Krzysiu. Czy masz z tyłu wycieraczkę?
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Krzysiek, chcesz mieć odpowiednie manetki i taniej niż na aukcji Wyżej?
Ten kabelek co jest z manetką na aukcji jest Ci niepotrzebny.
Moja oferta na PW.
Komentarz