centralny zamek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • manclad
    Classic
    • 2010
    • 1

centralny zamek

Tak tylko pamiętajcie ze to nie czyta danych z radia tylko czyta dane idące do radia czyli ściąga z wiązki kabli która chyba nie została zmodyfikowana. On za pośrednictwem wiązki idącej do radia szczytuje dane z auta i wysyła na zegary. Więc jesli wiązka nie została zmieniona a z tego co wiem nie to będzie działać. Dziś sie dowiem czy działa
  • januszek560
    Classic
    • 2009
    • 1

centralny zamek

Witam.Niedawno kupiłem skodę octawię 16 z 2001r nie jest wyposażona w centralny zamek. może mi ktoś poradzi czy można samemu zamontowac centralny.

Komentarz

• PAOLO ESCO
      RS
      • 2009
      • 6626
      • Volkswagen
      • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

cześć
      odpowiedz na pytanie brzmi następująco...tak mozna zamontować centralny zamek....ale ....czy chcesz zamontować centralny sterowany z pilota czy sam układ centralnego zamka?...jeśli cam centralny to bedziesz potrzebował siłowników...itd....jeśli sterowany z pilota to siłowniki+centralka...wszystko mozesz kupić np. w sklepie z alarmami...lub na allegro..wybór należy do Ciebie...hmmm :roll: a czy samemu mozesz to zamontować....moze i tak...o ile się na tym znasz...krótkie instrukcje montażu są też przy centralce od zamków...ale jeśli tego nie robiłeś...to radził bym nie kombinować....moze lepiej podjechać najpierw do kogoś kto zakłądał i zna się na tym....popsuć coś jest łatwo a naprawa moze być nie warta zakładania samemu....życzę powodzenia
      PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy

Komentarz

Pracuję...