Wymiana kierunkowskazu w lusterku

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mylu
    Classic
    • 2010
    • 12

Dobra, wracając do tematu :zlosnik: dostałem priva od mm.max z Leon Clubu czemu wywaliliśmy mu ogłoszenie. Odpisałem że zaczęliśmy eliminować rzeczy oczywiste w swej nielegalności i dostałem taką odpowiedź:

Zamieszczone przez mm.max
    Wiesz może i racja Z tym że przecież na każdym forum opisywane są właśnie tego typu interfejsy... gdzie je kupić jak je reanimować itp itd. Ja mógłbym sie tłumaczyć tym iż interfejs kupiłem za granicą (bo tak było) i wskład interfejsu nie wchodzi oprogramowanie (które jest wartością prawnie chronioną). Weryfikacja legalności interfejsu bez oprogramowania jest nie możliwa na pierwszy i nawet na drugi rzut oka. Ale po co Tobie jako staremu koledze mydlić oczu. Faktycznie mam parę sztuk interfejsów zakupionych za granicą i są one dobrą alternatywą dla absudralnie drogiego oryginalnego VCDSa, a na Twoim, Moim jak i innych forach internetowych są ludzie którzy mają problemy ze stwoimi najnowszymi cudami techniki - chociążby problemy z wypalaniem DPFa a wywalenie prawie 2000 na interfejs który uzyją parę razy w roku nie każdemu jest po drodze tym bardziej ze nie używałby go komercyjnie.
    Tak wiec trochę rozumiejąc Waszą reakcję zwracam sie z pytaniem czy jest szansa na to aby zamieścić takie ogłoszenie aby "Wilk był syty i owca cała" ??

Pozdrowienia
    Michał
    Co my na to :?: :roll:
    waldek
  • dozmir
    Classic
    • 2009
    • 21

Witam. Kupiłem kierunkowskaz lusterka lewego i nie mam pojęcia jak zdemontować stary?? W serwisie mechanik powiedział że to trwa 5 minut pozdrawiam

Komentarz

• piotrek_os
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 8160
      • Octavia II (1Z3)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...light=lusterko masz kolego linka nastepnym razem uzyj cos takiego jak "szukaj"
      Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

Pracuję...