przekażnik wycierczek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pasożyt
    Classic
    • 2010
    • 26

przekażnik wycierczek

A nie masz czasem podłączonego głośnika niskotonowego pod wyjście zwrotnicy TWEETER ?
    Spiesz się, nigdy nie wiesz kto Cię dogania
  • LEBSTER
    Classic
    • 2009
    • 12

przekażnik wycierczek

witam wszystkich mam pytanie,ktoś może wie gdzie znajduje się przekażnik wycieraczek jak do niego się dostać,bo chciałbym go wyjąć z góry wielkie dzięki.

Komentarz

• Karol1987
      Classic
      • 2009
      • 23

ściągnij sobie program ETKA- super sprawa zobaczysz cały swój samochodzik rozkręcony co do śrubki- polecam. z przekażniku nie pomogę...
      Cały czas do przodu

Komentarz

• kowal 2002
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 5161

Re: przekażnik wycierczek

Zamieszczone przez LEBSTER
        witam wszystkich mam pytanie,ktoś może wie gdzie znajduje się przekażnik wycieraczek jak do niego się dostać,bo chciałbym go wyjąć z góry wielkie dzięki.
        O ile kojarzę to jest w listwie przekaźników pod kierownicą ( przekaźniki V/VI - może być też opisany jako J31)

Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
        Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

• daneczek76
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 3642
          • Toyota

Ja też nie wiedziałem który ale włączyłem wycieraczki i po kolej macałem przekaźniki i ten który pykał wyciągnąłem wycieraczki stanęły i wszystko jasne.
          [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• phoneman
            RS
            • 2008
            • 3374
            • Octavia I (1U2)
            • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Re: przekażnik wycierczek

Zamieszczone przez LEBSTER
            A z którego roku jest twoja octavia ?
            .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• tomek_1
              Drive
              • 2014
              • 48

Przekaznik wycieraczek jest pod kierownica, pomiedzy kierownica a pedalami. Z tego co wiem to demontarz jest banalny i potrzebny jest albo krzykaz albo torks, jest pod oslona ktora jest jedynie na dwoch srubach a jezeli sie nie myle to oznaczenie przekaznika wycieraczek to 733

Komentarz

Pracuję...