Ci, których katuje na gg, wiedza ze mam jedna ambe jesli chodzi o O1.
Brak, ale to zupelny brak alternatywnego oswietlenia jesli chodzi o przod. Sa Lexus Style na tyl, jednak przod, to jedyne co mozna w wersji po lifcie zrobic, to montnac sobie Xenony.
Ja jednak wpadlem na alternatywny sposob zrobienia sobie tzw "Anielskich slep"
Otoz mamy cos na taka modle. Potrzebne beda dwa takie porzadne ( ten jest badziewny ) Flex neony na 1 klosz, czyli w sumie 4 sztuki. Do tego jakis rozsadny sposob otworzenia swojego klosza, tak zeby nie robic tragedii .... Myslalem o katowce, ale to moze byc tragiczne w skutkach, zwlaszcza teraz kiedy za cieplo nie jest.
Coz pomysl krazy mi po glowie. Narazie obliczam mniej wiecej, jak duzy promien by musialo miec to cudo, zeby ladnie sie komponowalo, a takze, jakis sposob, zeby dzialalo tylko ze swiatlem postojowym ... to akurat male piwo
Jedyne co mnie martwi to brak homologacji ;/
Inna opcja, ktora przychodzi mi do glowy, to jakas adaptacja swiatel z Audi czy cus ... do nich takowe AE sa produkowane.
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
własnie uwazam ze adaptacja z innego auta była by lepsza jesli znasz średnice to problem z głowy oglądalem w golfach ringi i powinny pasowac a co do otwierania lamp to ci niestety nie podpowiem
AUTO JEST BOGIEM, PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM, WYŚCIGI ZABAWA A DRIFT TO PODSTAWA
Inna opcja, ktora przychodzi mi do glowy, to jakas adaptacja swiatel z Audi czy cus ... do nich takowe AE sa produkowane
Te neony to jest dla mnie druciarstwo 1 stopnia i takim rzeczom mówię stanowczo :NIE
Lampy mają świecić przynajmniej dla mnie, przeszczep lamp z innego auta wymaga chyba pracy blacharza , żeby pasowały np lampy od A4 trzeba było by zrobić tzw lekki bad look żeby nie było dużej szpary pomiędzy lampą a maską i kierunkowskazy u nas są oddzielne a w tych lampach złaczone chyba . Pozdrowienia
niestety przez duże D. Z punktu (nie mówiąc o ładnym, subtelnym wykonaniu takiej lampki) technicznego i dopuszczenia do ruchu np. na przeglądzie technicznym i ewentualnej kontroli drogowej-utraty dow. rej. i mandatu, a później biegania po diagnostach i kolejkach w wydziale komunikacji to nie jest warte zachodu i kasy. :niewiem
O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Odnosnie druciarstwa - ja chyba mimo wszystko, jak juz kupie xenony, to obecne reflektory wezme i pobawie sie z nimi zalezy ile bede mogl za nie dostac na allegro.
W kazdym badz razie dajcie mi ze 2-3 miesiace i odwale ta robote, wstawie ringi, i zrobie tylko foty obrazowo ;P
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
Komentarz