Witam jestem posiadaczem Skody Octawi 1.9 TDI mam pytanie czy można w jakiś sposób skasować informację "servis" pojawiającą się w czsie uruchamiania silnika
z góry dziękuję [email protected]
i ja również poproszę o ten schemacik, jeśli to nie problem
Poszukuje także jakiegoś schematu elektyrki dot. zegarów(zestawu wskaźników).
Z góry dzięki.
Witam jestem posiadaczem Skody Octawi 1.9 TDI mam pytanie czy można w jakiś sposób skasować informację "servis" pojawiającą się w czsie uruchamiania silnika
z góry dziękuję [email protected]
Da się . Bodaj że VAGiem. Mi tez się to pojawia ale jakoś się przyzwyczaiłem
:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
SERVICE można usunąć z panelu zegarów. Tak się zastanawiam, czy nie koniecznie trzeba wykonać servis samochodu? Miałem to, lecz dało się to skasować po servisie( wymianie rozrządu, oleju itd). Masz to w instrukcji obsługi Skodnika, jak nie, to daj znać.
Panowie !
Proszę aby ktoś umieścił ten schemat gdzieś na serwerze, będzie szybciej i wygodniej.
Mi siadła szyba w drzwiach i też bym skorzystał z tego schematu.
Pozdrawiam
no i ja też bardzo prosił bym o schematy bo mam ten sam problem .Z góry serdecznie dziękuje. adres [email protected] niezapomnijcie omie ??
[ Dodano: Pon 03 Gru, 07 19:54 ]
Mam octavie z 98r, jesli ktos ma schemat elektryki drzwi do tego modelu to bardzo bym prosił o pomoc na adres [email protected] z góry serdecznie dziekuje
Od kilku dni jestem posiadaczem Octavi (2004).Pierwszy problem-to taki, że tylko od drzwi przednich pasażera działa mikrowłącznikdo oświetlenia wnętrza (nie wiem czy od drzwi tylnych też powinno się zapalać ośw.) może ktoś podesłałby mi schemat odpowiedni ?
Drugi problem to-symbol poduszki świecący się cały czas, również kierownica nie jest na wprost- wygląda na to, że ktoś zdejmował kierownicę i nie podł. poduszki. Proszę o poradę tych co mieli takie doświadczenia. mój e-mail : [email protected]
również jak koledzy we wcześniejszych postach prosiłbym o przesłanie schematu instalacji elektrycznej OI ( szczególnie drzwi) :lol: , z góry serdeczne dzięki
Witam
to moj pierwszy post wiec prosze o wyrozumialość. Ale po przeczytaniu widze ze chyba dobrze trafilem . Posiadam skode Octavie kombi z 99 r i mam powyrywane przewody z kostki ktorą podpina wlącznik ustawiania lusterek. Jelsi ktos moglby podeslac schemat byłbym wdzięczny. Poza tym nie dziala mi równiż klimatyzacja choć jest szczelna rózniez mechanik stawia na jkais problem z elektryka - przydalby sie jakis schemat . z góry dziekuje i pozdrawiam
[ Dodano: Wto 19 Lut, 08 12:20 ]
Jesli by ktos posiadal schematy elektryczne dzwi lewych i klimatyzacji manualnej bardzo prosze podeslać na [email protected] z gory dziękuje i pozdrawiam
[ Dodano: Wto 19 Lut, 08 12:23 ] deespe, czy moglbym prosić o schemacik do octavi lewe dzwi i jesli jest taka mozliwosc do klimy manualnej 99 rok AHF
pozdrawiam
[ Dodano: Wto 19 Lut, 08 12:23 ] deespe, czy moglbym prosić o schemacik do octavi lewe dzwi i jesli jest taka mozliwosc do klimy manualnej 99 rok AHF
pozdrawiam
Komentarz