Teoretycznie opady sa przepowiadane na pozne popoludnie, ale biorac pod uwage chwiejnosc obecnej pogody, to wszystko jest mozliwe :?
Wymiana filtra paliwa.
Zwiń
X
-
Marian 2, na końcówkach przewodów są takie wymyślne blaszki. są one rozcięte i środek blaszki odchodzi w jedną stronę a boki w drugą. do tych blaszek są specjalne kombinerki ale zwykłymi też zrobisz. bierzesz owe kombinerki i naciskasz tą blaszkę tak aby boki i środek zeszły się do siebie równocześnie druga ręką ciągniesz za węża:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
-
Qrde bo to trzeba napisac, ze chodzi o Pb a nie o TDI tu tylko ludzie filtry paliwa wymieniaja w TDI a w benzynach zapomnieli o tym labo maja LPG :twisted:
Tak filtr powinien wygladac i powinny byc opaski z gory i z dolu. To moga byc takie opaski, co to sie tylko raz zaklada, a potem mozna zalozyc zwykle stalowe opaski do kupienia w marketach
Komentarz
-
-
Ja to wszystko rozumiem, i gdybym połamał przy demontażu, też bym sobie poradził, tylko po co. Filtr wygląda prawie tak samo, ale nieco różnią się końcówki. W odległości około 1cm od korpusu jest na całym obwodzie garbik o wysokości około 2mm, i ten garbik wpada w zapadkę w końcówce przewodu, i to jest właśnie problemem, jak to obejść bez uszkodzenia.
Komentarz
-
-
Witam szanownych kolegow, mam pytanko odnosnie filtra paliwa do mej octavi. Wlasnie co kupilem nowy i z tego co widze w katalogach on-line a tym co kupilem to mam dylemat czy to taki jaki ma byc. Ma octa to 1,4 16V BCA z 2003r, a filterek jaki nabylem ma symbol H155WK i mam pytanie odnosnie tego wlasnie filterka czy sprzedawca dal mi odpowiedni filtr bo, mam wadpliwosci. Pozdrawiam szanowne grono i nadmieniam ze jestem tu nowy na forum!
Komentarz
-
-
Dla pragnących samodzielnie wymienić filtr paliwa poniżej:
Wymiana filtra paliwa, w Skoda Octavia 1, ale kierownica jest z 02
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
zdjęcia z wymiany:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zbysiu123 Zobacz wpisDla pragnących samodzielnie wymienić filtr paliwa poniżej:
Wymiana filtra paliwa, w Skoda Octavia 1, ale kierownica jest z 02
zdjęcia z wymiany:
http://octavia-a4.ru/zamena-toplivnogo-filtra.html
Tutorial: Jak wymienić Filtr paliwa w SKODA OCTAVIA 1U
znalazłem także następujący Tutorial: Jak wymienić Filtr paliwa w SKODA OCTAVIA 1Z
https://www.youtube.com/watch?v=uDUS...i_3iuA7DeEC14J
Ostatnio edytowany przez zbysiu123; 4487.
Komentarz
-
Komentarz