przekładki w anglikach

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sawiksaw
    Classic
    • 2008
    • 20

tak tylko spytałem --jeśli wg. ciebie jest dużo prościej ??
    sprubuj --pogadamy
    w octavi zamka klapy się nie wymienia !!
    licznik jest zawsze w mil i km --żadko się go przeprogramowuje a na pewno samemu się nie przełączy --to nie jest vectra !!
    potrzebny jest do tego nie lada magik
    przekładki anglików
    tel 500 244 252
    gg 22 61 476

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Zamieszczone przez sawiksaw
      żadko się go przeprogramowuje a na pewno samemu się nie przełączy --to nie jest vectra !!
      mile na km przelaczam w 5 sekund, nie wiem w czym widzisz problem. Nie doczytales jednak do konca, komputera podkladowego nie przelaczymy i o tym napisalem.

tak tylko spytałem --jeśli wg. ciebie jest dużo prościej ??
      Wystarczy ze sciany grodziowej nie musisz ciac i spawac, do tego reflektory zmieniasz, a nie rzezbisz, otwory do wentylacji sa zamienne bez problemu, a do tego podzespoly do klimy masz w komplecie od przekladki, a nie musisz ciac i spawac plastiki. Ramiona do wycieraczek, to mozna sobie zamowic w ASO, tylko nie wiadomo czy przyjda, wiec trzeba rzezbic. A przekladnie kierownicza, do VW jest ich na tony, do Freelandera, bez zadnych rzezb ori przekladnie w pewnym okresie bylo ciezko zdobyc i cena tez zabijala 2500-3500pln, teraz jest latwiej i taniej. Tak wiec stwierdzam, ze pod tym wzgledem jest duzo latwiej

Oprocz tego piszesz, ze Superba, A4 i Passata nie robisz, z wyzej wymienionych powodow, za duzo problemow z robota i cena uslugi jest nieadekwatna do wykonanej roboty.
      Spritmonitor.de

Komentarz

• speedy
        Rider
        S_OCP Member
        • 2006
        • 396

Tak sie sklada ze robilem i to nie jedna sztuke i mysle ze duzo wczesniej juz robilem niz wielu osob ktore sie tym zajely od jakiegos roku.

Kolego przesadzasz z ta przekladka w octavii i to baaardzo . nie wiem co dla Ciebie jest tak baaardzo trudnego powiedz mi bo chyba jakas inna octavie robiles?

szafe przeprogramowujesz kolego zarowno wskazania kilometrow/mil jak i spalanie jedyne co to poprostu nie pokazuje literki L jako litr bo to jest akurat na stale w wyswietlaczu ale wskazania pokazuje normalnie w litrach.

Komentarz

• sawiksaw
          Classic
          • 2008
          • 20

i to jest opinia człowieka który robi freelandera metodą na rzeżbę !!
          wszystko można kupić --trzeba tylko odpowiednio zapłacić !!
          przekładka octavi I kosztuje ok 7000
          freelandera ok 8000 --ale nie trzeba kombinować z maglownicą od vectry i przerabiać klimy
          nie leję się woda na nogi pasażera itp
          ale jak ktoś kupuje części byle taniej,i kleii jakieś wynalazki !!
          przekładki anglików
          tel 500 244 252
          gg 22 61 476

Komentarz

• Maicroft
            Moderator
            S_OCP MemberModeratorr
            • 2004
            • 25757
            • Audi

freelandera ok 8000 --ale nie trzeba kombinować z maglownicą od vectry i przerabiać klimy
            nie leję się woda na nogi pasażera itp
            A kto Ci powiedzial, ze na rzezbe, wypraszam sobie.

Maglownica zalozona jest TRW do Freelandera, a nie pocieta wspomniana Vectra, a klima na nogi nie kapie, bo tak w jednym jak i drugim klimy nie bylo. Problem kapiacej klimy jest mi tez doskonale znany. Brak obiegu zewnetrznego rowniez Ja tych problemow nie mialem.

Tak wiec nie pisz z gory o rzezbie, bo wyrzezbione sztuki nie tylko Freelanderow widuje czesto :twisted:
            Spritmonitor.de

Komentarz

• sawiksaw
              Classic
              • 2008
              • 20

kazi ????????????
              pozdrawiam !!
              przekładki anglików
              tel 500 244 252
              gg 22 61 476

Komentarz