grzanie siedzen

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pierce18
    Classic
    • 2008
    • 21

grzanie siedzen

marte, z tego co się orientuję chyba nawet na naszym forum to przeczytałem że możesz serwisować auto nie tylko ASO skody bez utraty gwarancji , podjedź do warsztatu do którego masz zaufanie i przedstaw sprawę na pewno podpowiedzą co i jak

Zamieszczone przez Qulek
    marte, musisz oddac tam gdzie dealer ma podpisaną umowe.. inaczej stracisz gwarancje
    Pozwolę sobie się nie zgodzić z Tobą.
    Przykład:
    Kupuję Auto dajmy na to w Krakowie a jestem ze Szczecina to znaczy że jak dealer ( np kowalski skoda ) nie ma podpisanej umowy z jakimkolwiek warsztatem w Szczecinie to tracę Gwarancję :?:
  • bubuDE
    Elegance
    S_OCP Member
    • 2007
    • 763
    • Octavia III (5E3)
    • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

grzanie siedzen

Kupujac auto nie zawsze jest w pelni wyposazone dlatego dozbrajamy je potem wedlug uznania i mozliwosci. Zamiast oryg. podgrzewanych foteli z regul. na pulpicie dokupilem sobie szmaciane nakladki z przelacznikiem high/low- 70/40W. Wytrzymuja u mnie dwa sezony ale sa tanie. Dwie nakladki to dwa gniazda w zapalniczce. Mozna zastosowac rozdzielacz. Ja doprowadzilem napiecie z wezla po stacyjce. Prosciej jest spod zapalniczki lecz gdy zapomnielibysmy wylaczyc je na noc, akum. rozladowalby sie i do tego uruchomil alarm.
    Kable od nakladek podlaczylem nie na krotko lecz przez zlaczke, wtedy jest mozliwosc odpiecia ich gdy mija zimny okres. Jazda przez caly rok na nich- malo wygodna i psuje je. Dla dodatkowej regulacji ciepla zamontowalem przelacznik ktory laczy je szeregowo i LEDy dla info.
    Załączone pliki
    PL-LOP D-ROW mutex/ocfipreoqyfb/mutex

Komentarz

• gachul
      Elegance
      S_OCP Member
      • 2007
      • 852

zajefajny pomysl.... :lol:
      gachul

czarniutka dwulitrowka combi elegance...była...jest... dwa litry brąz mocca combi platinum

Komentarz

Pracuję...