Poszukuje schematu elktrycznego do Octwavi.
Może mi ktoś pomoże, wybija mi bezpiecznik nr 3,
brak podświetlania zegarów, schowak, przycisków otwierania szyb, nie wiem co jest grane.
Ja wyjmowaliśmy dolna część konsoli nie przykreciliśmy jednego kabla przy schowku i ten dotykajac metalowego elementu wywalał bezpiecznik i nie działało to samo co u Ciebie. Nawet po wsadzeniu większego bezpiecznika też go paliło. tylko u niego nie działały tez wskazówki od prędkości i obrotów
Więc jeśli nic nie rozkręcałeś ostatnio to szukaj winy w przetartym lub urwanym kablu jeśli jest to tak sama instaklacja jak w seacie tdi to szukaj tego w okolicy schowka lub tunelu środkowego ale na 100% nie jestem pewnien że to stało sie w tym miejscu najlepiej prześledzić całą wiązke elektryczną
Panowie mam schematy w kilku jezykach ale nie zgadzaja mi sie ze stanem faktycznym,Sledze obwod zasilania przekaznika do zasilania gniazda zapalniczki
utknalem zasilanie przek zapalniczki idzie plus staly a minus powinien wyjsc z modulu pod zegarami a nie podaje tego minusa i klops. :shock:
Prosze o pomoc. czy ma ktos moze shemat elektryki w jez polskim lub angielskim? pozdro
mOJ EMAIL: [email protected]
Znalazłem jedynie schematy elektryczne do oktavi 1.9 TDI AGR ale od rocznika 99 , sa roznice w porownaniu do wersji z 98.Jak by ktoś szukał to sa one w Autodata 3.18.
Witam !
Właśnie moja skoda pozbyla sie napiecia na gniezdzie zapalniczki (bezp.ok) Czy mogłym i ja dostac schemat jesli ktos jeszcze zaglada do tego tematu. [email protected]
dzieki
Witam.
Poszukuję schematu elektrycznego do 1,6 GLX (AEE) z 2000r. Szwankuje mi alarm świeci się cały czas prawa strona kierunkowskazów i nie można jej odpalić. Może ktoś miał już taki problem?
Komentarz