INSPECTION ?

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • SIC
    Classic
    • 2009
    • 11
    • Octavia II (1Z3)
    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

INSPECTION ?

Zamieszczone przez twin
    Ciekawi mnie czy auto bedzie jeszcze mniej palic w zwiazku z dotarciem. Na razie mam tylko 1800 km przejechane. Ile koledzy macie km na blacie ??
    cos okolo 13500km, mi nie pali mniej, mi pali wiecej
    korki w warszawie sa coraz wieksze ostatnio 8km w ponad godzine, wiec sie o spalaniu nie wypowiadam

Zamieszczone przez mario_tg
    tak moja średnia pochodzi z miasta DTŚ i A4 na której osiągam ponad 200km/h więc myślę że to spalanie jest do przyjęcia 30 lat temu FIAT 125p też tyle palił
    trasa torunska - warszawa rowniez ponad 200 oczywiscie jak nie ma duzego ruchu, czyli godziny nocne
    wyresetuj licznik i poszalej po miescie wtedy zobaczysz realny wynik przynajmniej 15-16
    do tej pory samochody tyle pala - sluzbowa panda 1.2 (60KM) w miescie przejazdy do 15km pali dobrze ponad 10, przy oszczednej i dluzych przejazdach moze bedzie 8 co nie zmienia faktu, ze producent zalozyl srednie spalanie na zupelnie innym poziomie, a mi sie nie udalo zrobic wiecej niz 340km na zbiorniku
  • radoszczak
    Drive
    • 2008
    • 41
    • Octavia III (5E3)
    • CHPA 1.4 TSI 140 KM

INSPECTION ?

Witam, od wczoraj własciwie mam takową skodę, zauważyłem że na wyświetlaczu wyświetla mi się przed startem INSPECTION, cokolwiek co znaczy ? Pierwsze dni z tym samochodem więc nawet jeśli to pytanie jest banalne to z góry przepraszam. Pozdrawiam

Komentarz

• szkoda
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 22543

saport techniczny baj DGW
      była BKD+DSG '05 120kkm
      była BXE '08 190kkm
      no i nie ma :-)

Komentarz

Pracuję...