Witam, jak w nazwie tematu czy lusterka zewnętrzne przed fl i po fl są takie same, i czy wszystkie lusterka elektryczne były w komplecie podgrzewane. Drugie pytanie czy z innych modeli aut do octavii podejdą lusterka?
Czy lusterka przed FL i po FL są takie same?
Zwiń
X
-
nie podejdą->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
-
-
przed FL lusterko od pasażera masz czasami mniejsze (nie wiem czy to zależne do rocznika czy wersji wyposażenia, raczej to pierwsze), po lifcie masz dwa duże lustra zawsze. Na moje oko zewnętrznie wyglądają tak samo po lifcie jak przed, nie wiem jak z podłączeniem. z innych modeli Vag nie podejdą.
Lustra zmieniły się w 2010 definitywnie, kiedy wprowadzono takie wielkie, razem z nowszą kierą pod koniec produkcji OI.Ostatnio edytowany przez sew1981; 6296.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sew1981 Zobacz wpisprzed FL lusterko od pasażera masz czasami mniejsze (nie wiem czy to zależne do rocznika czy wersji wyposażenia, raczej to pierwsze), po lifcie masz dwa duże lustra zawsze.
Komentarz
-
-
Utek nie spotkałem takiej kombinacji po FL osobiście, ale tak jest jak piszesz, bo załączone zdjęcie to pokazuje. Pytanie od czego zatem to zależne? od wersji wyposażenia? kto wie? a może od rocznika? no to Pany mamy zagwozdkę Ocepową do rozgryzienia.....bo zarówno przed FL, jak i po FL występują takie i takie lustra prawe....pytanie why i co powoduje tę różnorodność....
skoda-octavia-i_galerie-49076-2-400-300.jpgOstatnio edytowany przez sew1981; 6296.
Komentarz
-
-
elegance miały prawe małe lustro->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pawlak49 Zobacz wpisA ja z zapytaniem czy da się wymienić w O1 fl samą obudowę lusterka ?©koda Octavia 1.9 TDI ICE
Komentarz
-
-
rzeczywiście cieżki temat, zarówno w nówkach jak i w używkach.....wizualnie te z fabii 2 lub te z romka są identyczne, ale może mają inne mocowanie do drzwi...i wtedy zonk. Po numerach nie pasują do Octavii I tej z ostatniej fazy produkcji, żadne z nich....dziwne.
Poszperaj po tej stronie, do OI nie ma ma takiego, ale może poprostu wstawić to starsze? (powinno chyba działać i pasować, według katalogu aż do 2010):
Komentarz
-
Komentarz