Witam. Panowie w związku z tym że elektronik poddał się w temacie mojego uszkodzonego licznika jestem zmuszony zakupić używany i przeprogramować. Napiszcie mi proszę czy jeżeli posiadam zegary z wersji przed liftem a zakupie wersję np: http://allegro.pl/licznik-zegary-1u0...4.html#thumb/1 czy jest szansa że będzie to działało? Licznik na pierwszy rzut oka wygląda tak samo jak mój kształtem. Dodatkowo na Allegro jest sporo liczników z wersji angielskiej bardzo tanich. Czy jest szansa podmianki i ewentualne przełożenie tarcz z mojego licznika żebym nie miał MPH ??
Zmiana licznika w O1 - pilne!
Zwiń
X
-
Witaj kolego
I jak udalo sie z wymiana licznikow? mialem rok temu podobny problem, jednak znalazlem w Łodzi elektronika ktory sie w tym specjalizuje, 10 minut pracy i 100zl z wymontowaniem i wmontowaniem licznika i mam spokoj. Rozmawialem wtedy z wieloma osobami, przelozenie licznika o ile nie jest niemozliwe, to jest prachochlonne i dosc drogie, bylem sie dowiadywac i w tamtym czasie zamykalo sie w cenie okolo700 zl co jest absurdalna sprawa. A to dlatego ze jak pozniej sie dopytalem tego speca od zegarow, na plycie glownej zegarow ponoc jest chip od imobil.i w tym caly problem. Daj znac jak Ci poszlo.
-
-
Zamieszczone przez lowrider5 Zobacz wpisWitaj kolego
I jak udalo sie z wymiana licznikow? mialem rok temu podobny problem, jednak znalazlem w Łodzi elektronika ktory sie w tym specjalizuje, 10 minut pracy i 100zl z wymontowaniem i wmontowaniem licznika i mam spokoj. Rozmawialem wtedy z wieloma osobami, przelozenie licznika o ile nie jest niemozliwe, to jest prachochlonne i dosc drogie, bylem sie dowiadywac i w tamtym czasie zamykalo sie w cenie okolo700 zl co jest absurdalna sprawa. A to dlatego ze jak pozniej sie dopytalem tego speca od zegarow, na plycie glownej zegarow ponoc jest chip od imobil.i w tym caly problem. Daj znac jak Ci poszlo."Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo - na pewno to zepsujesz"
PRAWO MURPHY'EGO
Komentarz
-
Komentarz