Witam. Mam problem z czujnikiem temperatury zewnętrznej. Szukając w sieci znalazłem informację że ma się on znajdować za zderzakiem w okolicach lewego koła. Niestety tam go nie mam natomiast podczas jego poszukiwań znalazłem identycznie wyglądający czujnik tyle że przy przedniej szyby pod mocowaniem wycieraczki czy to jest ten sam czujnik ?
Czujnik temperatury zewnętrznej
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez AdiOczko Zobacz wpisWitam. Mam problem z czujnikiem temperatury zewnętrznej. Szukając w sieci znalazłem informację że ma się on znajdować za zderzakiem w okolicach lewego koła. Niestety tam go nie mam natomiast podczas jego poszukiwań znalazłem identycznie wyglądający czujnik tyle że przy przedniej szyby pod mocowaniem wycieraczki czy to jest ten sam czujnik ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdiOczko Zobacz wpisSzukając w sieci znalazłem informację że ma się on znajdować za zderzakiem w okolicach lewego koła.
Masz komputer pokładowy?
Co się dzieje, że go szukasz?Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisCzujnik możesz zobaczyć po wyjęciu kratki halogenu. Jeśli taki czujnik w ogóle masz.©koda Octavia 1.9 TDI ICE
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez nfseed Zobacz wpis
Przecież halogen jest w lampie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez nfseed Zobacz wpisPrzecież halogen jest w lampie
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bambek1 Zobacz wpisPewnie, że w lampie. Kolega nieco skrócił swoją myśl ale mam nadzieję, że to nie wpłynęło na zrozumienie sensu jego wypowiedzi bo byłby wstyd...
©koda Octavia 1.9 TDI ICE
Komentarz
-
-
Podepnę się pod temat z pytaniem.
Mam wersję Tour z 2009 r bez komputera pokładowego i (chyba bez tego czujnika) ale z klimą manualną i tam jest czujnik, czy dużo jest zabawy żeby mieć wskazanie temperatury zewnętrznej na wyświetlaczu (tam jest teraz tylko godzina), trzeba zmieniać zegary (albo sam wyświetlacz) i dołożyć czujnik ? Czy lepiej kupić jakiś dodatkowy termometr samochodowy ?Jest też w domu SEAT BSE i VW AQY
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Artq Zobacz wpisczy dużo jest zabawy żeby mieć wskazanie temperatury zewnętrznej na wyświetlaczu (tam jest teraz tylko godzina), trzeba zmieniać zegary (albo sam wyświetlacz) i dołożyć czujnik ?
Mogę wymienić manetkę i dołożyć kabelki. Jedno i drugie mam.
Nie wymieniam liczników ale można to zrobić w Gliwicach.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzej1923 Zobacz wpisTen przy szybie jest od czego innego szukaj przy koleJest też w domu SEAT BSE i VW AQY
Komentarz
-
Komentarz