sonda lambda

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • alberto2605
    Classic
    • 2016
    • 2

sonda lambda

To jest właśnie tak że na jeździe próbnej która trwa 10-15 min ciężko coś takiego wychwycić, więc ciężko mówić widziały gały co brały. Ja to dopiero po ok. 1000 kilometrów zacząłem łapać o co chodzi Lukrysowi. Wiem tylko jedno że octavia II mojego taty nie ma nic takiego jak dudnienie, bo specjalnie jeździliśmy na zmianę autami.
  • kubek_g
    Classic
    • 2013
    • 3

sonda lambda

Witam wszytskich. Na poczatku pisze ze od razu szukałem ale interesujacego tematu nie znalazłem. Otóz mi o numery katalogowe 1 i 2 sondy lambdy gdyz musze wymienic obydwie. Czy obie sie czyms róznią czy to sa te same? Dziękuje za zrozumiałosc i pozdrawiam

Komentarz

• michalrh
      Rider
      • 2012
      • 322
      • Octavia I (1U2)
      • BFQ 1.6 MPI 102 KM

Re: sonda lambda

Zamieszczone przez kubek_g
      Witam wszytskich. Na poczatku pisze ze od razu szukałem ale interesujacego tematu nie znalazłem. Otóz mi o numery katalogowe 1 i 2 sondy lambdy gdyz musze wymienic obydwie. Czy obie sie czyms róznią czy to sa te same? Dziękuje za zrozumiałosc i pozdrawiam
      podaj rok produkcji auta, poszukam w Etce
      był: VW Golf IV 1.9 TDI AJM '01 ->
      jest: Skoda Octavia 1 1,6 BFQ '04

komputer VAG - Rybnik i okolice -> info PW.

Komentarz

• Marian 2
        L&K
        • 2007
        • 1086
        • Octavia I combi (1U5)
        • AQY 2.0 MPI 115 KM

Sonda Lambda przed katalizatorem: 06A906262Q
        za katalizatorem: 06A906262F
        Różnią się długością przewodów, za katalizatorem są krótsze, i chyba niczym więcej, ale nie wiem tego dokładnie.

Komentarz

• kubek_g
          Classic
          • 2013
          • 3

Octavia r 2000. slx silnik bodajrze Aqy chyba benz. 8V. Dzieki Marian 2 za szybka odpowiedz

Komentarz

Pracuję...