Nieotwierajace sie drzwi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • PajonkTHC
    Classic
    • 2013
    • 41

Co do mojego problemu nie dali sie otworzyc zamka ani elektrycznie ani w żaden sposób opisany w forum. Pojechałem do magika od zamków i kilka razy otwarl zamknal po czym mówi zeby otworzyc i sie udalo. Wygląda na to ze jakas sprężynka jest zerwana ale nie powiedzial co zrobil.
    Moje dalsze pytanie brzmi... W jaki sposób odlaczyc tryb safe na stałe?? Bardzo proszę o pomoc.
    Octavia I 2005 1,6 102KM

Komentarz

• Pr3Da
      Classic
      • 2015
      • 8

PajonkTHC, A nie ma od tego oddzielnego bezpiecznika? :P

Komentarz

• alxxx
        RS
        • 2010
        • 1823
        • Octavia I (1U2)
        • ASZ 1.9 TDI PD 130 KM

Pr3Da, najpierw się trzeba dowiedzieć czy masz ori centralny czy dokładany na siłownikach.. a najlepiej to sprawdź co to masz teraz za centralkę. Zapewne będziesz ją miał gdzieś nad nogami
        VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
        Jeżeli post okazał się pomocny kliknij

Komentarz

• Pr3Da
          Classic
          • 2015
          • 8

alxxx, z tego co widzę to cała reszta oryginał bo bolce standardowe, diody też. Sprawdzę centralkę

Komentarz

• PajonkTHC
            Classic
            • 2013
            • 41

Zamieszczone przez Pr3Da
            PajonkTHC, A nie ma od tego oddzielnego bezpiecznika? :P
            Centralka jest dokladana w aso. W jaki sposob zlokalizować ten bezpiecznik ??
            Octavia I 2005 1,6 102KM

Komentarz

• Pr3Da
              Classic
              • 2015
              • 8

PajonkTHC, miałem na myśli pudełko bezpieczników po lewej stronie od kierownicy przy drzwiach. Może któryś z tamtejszych bezpieczników odpowiada za ten tryb. Jeżeli chodzi o stałe odłączenie trybu SAFE to pojechałbym z tym do jakiegoś elektryka :P

Komentarz

• PajonkTHC
                Classic
                • 2013
                • 41

Pr3Da, w pudelku bezpiecznikow nie ma takiego od trybu safe jak juz odpialem ten wlasciwy to pilot przestal reagowac lecz na drzwiach sterowanie zostalo tam ze chyba pozostaje jakis serwis. A inne pytanie... Jaki zamek najlepiej kupic?? Jakiej firmy?
                Octavia I 2005 1,6 102KM

Komentarz

• Pr3Da
                  Classic
                  • 2015
                  • 8

PajonkTHC, Ja mam w standardzie BearLock i jest to dobre zabezpieczenie Łatwiej ukraść nowy samochód. Jeżeli chodzi o autoalarm to poszukaj na forum bo cenowo są duże różnice w zależności od tego czego potrzebujesz. Trochę tematów już było

Komentarz

Pracuję...