Najlepiej takie z przodu te duże i te malutkie obok włącznika szyb najlepiej razem z wtyczka mi i tyle chyba że chciałeś coś lepszego ale wtedy nie wiem
Z przodku są fabryczne i dają rade wpinane na koste,mysle ze i te z tylu zalożyc takie same i w zupełonsc wtystarczy bo nie ma wogóle i gwizdki zamontowac te male ,ok dzieki za doradzenie postaram sie cos wybrac
Bartnikk, Z mojego doświadczenia ci powiem wygłusz ale porządnie przednie drzwi.Ja tak zrobiłem i mam dalej fabryczne symphony i głośniki w drzwiach.Te małe głośniki wysokotonowe dałem z Golfa IV.Jest tyle basów,że nic nie będe zmieniał.Wszystko gra czysto,basów dużo że niektórzy się dziwili że na ori sprzęcie można uzyskać takie efekty.
Bartnikk, a w OI są głośniki z tyłu w drzwiach na dole? tylko gwizdki chyba przy klamce bywają z tego co wiem, a dno takie małe owalne jest w listwie z tyłu plastikowej
Bartnikk, Do tyłu nie ma sensu dawać głośników.Do bagażnika ci wejdą 6x4cala i to wszystko.Żeby wydobyć jakiś dzwięk z bagażnika to jedynie tuba która zajmuje troche miejsca.Ale po co.Jako kierowca mi wystarczy to co gra z przodu po wygłuszeniu,chyba że robisz dyskotekę w aucie to to już inna sprawa.
Ja napiszę jak ja mam,pisałem wyżej że posiadam ory przód plus wzmacniacz ze skrzynia basową jbl 30cm,bas na wzmacniaczu na mniej niż połowę w radiu na 0
to jak słucha się głośno-z umiarem,to basu jest masakrycznie dużo i albo ściszam radio,lub ustawiam bas na -1-2 (lubię bas,ale z wyczuciem i bez przesady-ponieważ ja traktuje go jako dodatek a nie całość jak inni)
Komentarz