Co to za element? Czy to z mojego samochodu w ogóle jest część? Jeśli tak, to z czego wypaść mogła?
Dodam tylko, że nie ma na niej żadnego numeru, więc ETKA nie jest pomocna... a co gorsza, dzień po tym, jak zauważyłem tę uszczelkę/korek pod samochodem, zaczęły się moje kłopoty ze sprzęgłem, tzn. zachowuje się ono tak, jakby docisk nie rozłączał 1-ki i 2-ki powodując zgrzyty i szarpanie.
Dodam tylko, że komplikacje te występują jedynie przy ruszaniu i na ww. przełożeniach... w czasie jazdy i zwalniania w połączeniu np. z redukcją 3-ki na 2-ke problem zgrzytającej skrzyni nie występuje...
Mi to wyglada jak zaslepka sruby fotela :-) jest tak specyficznie ścięta
niestety... to nie to... to podobieństwo jest uderzające, ale tylko dlatego, że poziom moich umiejętności fotografowania jest tak nikły, że graniczy z nieistnieniem...
Czy może to być zaślepka jakiegoś czujnika / zaworka w układzie hydraulicznym sprzęgła?
To pewnie jest zaślepka profili zamknietych podwozia, ja u siebie wymianiałem prawie wszystkie sa róznego rodzaju średnicy. Moga byc pełne i z otworami na środku.Trzeba wjechać na kanał i zobaczyć czy gdzieś nie brakuje jednej.
Komentarz