Listwa drzwi prawy tył

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • xpersy
    Classic
    • 2018
    • 0

Listwa drzwi prawy tył

Również wielkie podziękowania za spota a Markowi za towarzystwo w Czeszce. Do zaś
    Ja w Promilku zakupiłem sobie zimniutkie 2 x Książęce Ciemne do poduszki
    Marku przy Promilku felgi przód jeszcze były gorące i to dość mocno :diabelski_usmiech
  • xpersy
    Classic
    • 2014
    • 3

Listwa drzwi prawy tył

Od ponad miesiąca przeglądam allegro i nie mogę znaleźć listwy do prawych tylnych drzwi do mojej octavi 1997 rok, przed liftem oczywiście. Zaczynam się zastanawiać czy listwy które mam w aucie są oryginalne. I tu pytanie do was: czy ma ktoś wymiary listw wys. 44mm, długość przód 104cm, tył 64 cm lub zbliżone? Jeśli jest to standardowy rozmiar to proszę o podesłanie jakiegoś linku gdzie taką listwę mogę dostać. Z góry dzięki

Komentarz

• rafiki
      RS
      • 2012
      • 15975
      • Superb III (3V3)

xpersy, przedliftowych chyba już nigdzie nie dostaniesz. Tu masz komplet poliftowych.
      رافال
      Spoty
      Cause freedom is a lonely road

Komentarz

• aniol
        RS
        • 2012
        • 5228
        • Octavia I combi (1U5)
        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

xpersy, A może takie :?:
        http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
        Pozdrawiam ANIOL

Komentarz

• rafiki
          RS
          • 2012
          • 15975
          • Superb III (3V3)

aniol, xpersy, i wszyscy z OCP, co korzystają z allegro. Nie kupujcie nic od tego gościa, bo:
          1. Na przesyłkę kurierską płatną z góry poczekacie co najmniej 2 tygodnie (bo zamówienie zginęło z systemu, bo ktoś usunął maila z zamówieniem (WTF?), bo zapomniał, itd.) a żeby klienta udobruchać zapewni o gratisach, których potem "zapomni" dołożyć (miałem dostać choinkę zapachową w ramach rekompensaty i ciśnieniomierz (oczywiście chiński, bo widziałem aukcje) i coś jeszcze, z czego dostałem tylko choinkę, którą wywaliłem, bo nie lubię jak mi coś dynda pod lusterkiem).
          2. Nie ma żadnego kontaktu mailowego - nie odpowiada.
          3. Jak się połapiecie, że chce Was wydymać przestaje odbierać telefon albo go wyłącza.
          4. Firma raz jest z Torunia, raz z Bydgoszczy, raz z Gdańska, raz spod Szczecina, nawet w KRS ma różne adresy jakby co tydzień zmieniał siedzibę i magazyn (a przecież ma tyyyyyyyyle części)

Wymieniać dalej?

[ Dodano: Wto 05 Sie, 14 22:57 ]
          34 mm to z polifta 50 mm znowu za szerokie ale wszystko to "wysokiej klasy zamienniki" :roll:
          رافال
          Spoty

Komentarz

• aniol
            RS
            • 2012
            • 5228
            • Octavia I combi (1U5)
            • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

rafiki, Dobra,ważna uwaga.
            http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
            Pozdrawiam ANIOL

Komentarz

• rafiki
              RS
              • 2012
              • 15975
              • Superb III (3V3)

aniol, kupowałem u gościa nadkola. Wysłał mi mailem nr przesyłki (na stronie Siódemki wyszło, że nieprawidłowy to pojechałem, bo może coś ze stroną, a tam miła pani mówi, że nie ma takiej przesyłki, że nie ma na moje nazwisko ani adres). Po chyba 10 telefonie facet twierdził, że wysłał 4 dni wcześniej :roll:
              رافال
              Spoty

Komentarz

• Wally
                RS
                • 2012
                • 3790
                • Volkswagen

a ja u niego kupowałem halogeny i tylko takich sprzedawców bym polecał - towar od ręki (praktycznie na drugi dzień), dobry kontakt tel i mailowy, więc chyba tak tylko trafiłeś
                mówię oczywiście o sprzedawcy ziolek113 :szeroki_usmiech
                Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally

=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
                => Volkswagen Passat City 1.6 TDI
                => Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
                "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."

Komentarz

Pracuję...