kazde z tych aut ma cos w sobie. Masz wybrane 3 konkretne modele - kup ten co bedzie w najlepszym stanie technicznym a nie wybieraj konkretnego modelu z tej trójki.
Ja bym powiedział, żeby najpierw wybrać model a potem szukać najlepszego stanu BTW, z Gibraltarem jest już 6:0
Witam , Panowie wycieka mi plyn chlodniczy jest rozowa plamka pod autem , otwieram maske dotykam wezyka,takiego grubszego od srodka z prawej strony jak sie stoi przodem do auta , niby wyciek jest spory bo jest plamka polowy dloni codziennie ale ze zbiorniczk plynu nie ubywa go wcale duzo z maxa na min ubywa mniej wiecej w dwa miesiace , czuje te spaliny jak urochomie samochod na wysokosci silnika , w srodku nie czuc spalin , co to moze by , moze byc do wymiany tylko wezyk bo sie gdzies przetarl albo spadl z tej obejmy... jakie koszty takiej naprawy....?
SKODA OCTAVIA I KOMBI 1.9 TDI 90KM 1999r.
standard w Skodach ... gdzieś ciurkiem leci ze zbiornika, u mnie w sumie było to samo
-Sprzedam 2x1l oleju przekładniowego G 052 171 A2 Oryginał z ASO
-Sprzedam Gałkę do Golfa 5/6 6 bieg (pasuje do Skód)
-Sprzedam Nowe oryginalne dywaniki welurowe Skoda Superb 1
thekamil85, jak masz autko z 99' to chyba masz agr-a, poza tym jesli chodzi o zapach spalin to mozesz miec gdzies niesczczelnosc w ukladzie wydechowym. U mnie lacznik elastyczny byl dziurawy ale spaliny bylo czuc w srodku tylko na postoju, podczas jazdy nic nie bylo czuc, po wymianie problem znikl.
Ja mialem uszkodzony wezyk ktory idzie od trojnika do silnika .
Na poczatku ubywalo malo pozniej go przetopilo i zlazl caly plyn ze zbiornika. Generalnie na pierwszy rzut nic nie widac. Dopiero jak sciagnelem obudowe i reke wsadzilem to wyczulem wyciek. Ta rurka wychodzi z tylu silnika.
nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
Komentarz