numer amortyzatorów

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mycool1127
    Drive
    • 2012
    • 45

numer amortyzatorów

Panie Prezesie
    przestań się udzielać - nie dość, że się nie znasz :wink:
    to napromieniowany jeszcze jesteś :lol:
    Ale za tydzień przywiozę 2 skrzynki lekarstwa i temat w Twojej dziedzinie do obgadania
  • andru123
    Elegance
    • 2010
    • 783
    • Toyota
    • ATF 2.0 MPI 120 KM

numer amortyzatorów

witam , zabrałem sie za wymiane amortyzatorów w moim RSie, z tyłem nei było problemów
    padło na sachs , zamontowane , wszystko pasowalo , roznica w jezdzie kolosalna , polaczenie komfortu ze stabilnoscia, bardzo dobre , jestem super zadowolony

idac za ciosem , postanowilem tez wymienic przod
    no i tu sie zaczely schody , amortyzatory , ktore były dobierane po vin, firma KAYABA maja numer 334670 , wpisujac te numery w google albo sprawdzajac w katalogu kayaba wyswietla mi ze to amory do 4x4 , leona, 4x4a3 i 4x4golfa IV

i teraz pytanie czy one moga byc do RSa ? moze mi ktos to sprawdzic ? sprzedawca zapeania ze dobierane byly po numezre vin i wg ich programów do mojego auta wlasnei takie i tylko takie z firmy kayaba sa dedykowane , nigdy sie na nich nie zawiodłem ,zawsze zadowolony , ale sami wiecie , sprawdzic nei zaszkodzi , aha mam tez numer jaki fabrycznie wystepuje w moim RSie z ASO 1j0413031cm
    jest O1 RS 1.8T XENON
    była O1 1.9 TDI AGR

Komentarz

• Weso
      Drive
      • 2014
      • 47

Dobrze dobrali. W standardowych katalogach nie ma amorków do sportowego zawiasu, ale po numerze oryginału wychodzi dokładnie 334670.

Komentarz

• elemenateur
        Elegance
        • 2007
        • 803

Wszystko powinno grać. Napisz jak wrażenia z jazdy

Komentarz

• andru123
          Elegance
          • 2010
          • 783
          • Toyota
          • ATF 2.0 MPI 120 KM

no to jestem po wymianie
          wszystko pasowalo idealnie
          okazalo sie ze stare fabryczne amory po przebiegu 85 tys mialy luz w swoim srodkowym zakresie pracy , a ja szukalem co mi stuka
          mimo sprawnosci 65% , ale jak wiemy badanie sprawnosci na stacji diagnostycznej amorów jest o kant tyłka
          teraz auto jedzie jak po sznurku , klei sie do drogi, NIC NIE STUKA , nie nurkuje przy nawet gwałtownym hamowaniu
          super sprawa , a przy okazji amortyzatory te sa bardzo komfortowe
          kupione oczywiscie u Marcina , post wyżej
          polecam
          jest O1 RS 1.8T XENON
          była O1 1.9 TDI AGR

Komentarz

Pracuję...