będzie większa rzeźnia
Po wizycie na myjni bezdotykowej na boczku prawych drzwi pojawia mi się woda. Po sprawdzenie tematu widzę, że gdy skieruję strumień wody w lusterko i dół owiewki szyby po chwili woda pojawia się na drugiej stronie drzwi na boczku. Przy sprawdzania przecieku już udało mi się połamać maskownicę głośnika "trójkąt" oraz "przeciąć" delikatnie poszycie deski rozdzielczej. Dlatego mam pytanie do osób które już przerabiały temat. Chcąc już uniknąć "dewastacji" myślę czy w moim przypadku jest potrzeba ściągania całego boczka skoro woda eidentnie pojawia się na jego górze czy wystarczy uszczelnić tylko przewód od lusterka idący do drzwi myślę, że tędy woda dociera do środka ?? Proszę o opinie czy moja teoria jest słuszna na dole przy progu jak i na podłodze sucho problem pojawia się tylko w przypadku strumienia z myjni bezdotykowej, w czasie ulew problem nie występuje
Również zastanawia mnie czy możliwe, aby woda dostawała się przez szparę utworzoną przez owiewkę, ale wtedy nie znalazła by się na górze boczku. Proszę o opinie
Pozdrawiam i również dziękuje moderatorom za usunięcie tematu

Komentarz