:evil: co za p....j......eb genetyczny
wyrwana listwa przedniej szyby
Zwiń
X
-
wyrwana listwa przedniej szyby
Witam,
Bylem na myjni-Statoil, przy Pulawskiej w Wwie. Zawsze mylem auto sam, ale zachcialo sie wygod i klops: jak mycie i suszenie zostalo zakonczone okazalo sie ze szczotki wyrwaly mi lewa te czarne listwe zewnetrzna przedniej szyby(?). Znalazlem listwe i jest ona pogieta, szczotki musialy ja niezle sponiewierac. Macie pomysl gdzie mozna taka pojedyncza listwe kupic na terenie W-wy i jaki moze byc koszt? A moze ktos z Was ma cos takiego do odsprzedania? Czy w razie deszczu przy braku tej listwy moze mi zalac auto?
-
-
Pomijając już fakt mycia na automacie :roll:
To Statoil się nie poczuwa ?Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pauletto007Czy w razie deszczu przy braku tej listwy moze mi zalac auto?
Poszukaj na jakichś szrotach, ewentualnie allegro (może być kłopot) i później zostaje tylko ASO z dość zaporową ceną :roll:O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Była O2: Antracytowy Żonkowóz 1,6 FSI
Była O1: Nastoletnia Oliwka ~140KM/325Nm
Komentarz
-
-
Re: wyrwana listwa przedniej szyby
Zamieszczone przez pauletto007Witam,
Bylem na myjni-Statoil, przy Pulawskiej w Wwie. Zawsze mylem auto sam, ale zachcialo sie wygod i klops: jak mycie i suszenie zostalo zakonczone okazalo sie ze szczotki wyrwaly mi lewa te czarne listwe zewnetrzna przedniej szyby(?). Znalazlem listwe i jest ona pogieta, szczotki musialy ja niezle sponiewierac. Macie pomysl gdzie mozna taka pojedyncza listwe kupic na terenie W-wy i jaki moze byc koszt? A moze ktos z Was ma cos takiego do odsprzedania? Czy w razie deszczu przy braku tej listwy moze mi zalac auto?"Gdzie biednego nie stać, a bogaty nie wsiądzie."
Nie piszę opinii produktów dla firm na forach za
pieniądze.
Komentarz
-
-
Mam takie pytanie, czy tą listwę da radę zamontować bez odkręcania relingu w kombiaku?
W ASO krzyczą sobie ponad 250zł za komplet listewek (w skład jednej strony wchodzą 4y listewki, nie można ich do kombi kupić osobno).
Czy taką listwę dachową/przedniej szyby od zwykłej octavii można skrócić i zamontować do kombi z relingami?
Komentarz
-
Komentarz