Witam, mój problem dotyczy immobilizera w samochodzie Skoda Octavia 1U5 z 1999 roku. Po przekręceniu kluczyka dioda immobilizera miga uniemożliwiając przy tym uruchomienie samochodu (po odpaleniu samochód gaśnie po +- 1 sekundzie). Dodam, że próba na drugim kluczyku również zakończyła się fiaskiem.
Odpalić samochód mogę jedynie po podłączeniu go do programu diagnostycznego i wybraniu:
Licznik -> Logowanie -> PIN kluczyka
Gdy wpiszę 4 cyfrowy pin kluczyka lampa immo gaśnie a ja mogę normalnie odpalić autko, lecz po wyciągnięciu i włożeniu kluczyka problem się powtarza.
Wygląda jakby nie pamiętało kluczyków - ale co?! Dobrze kombinuję?
Jeżeli mieliście do czynienia z podobnym problemem to bardzo prosiłbym o radę dotyczącą tego jak mam temu sprostać!
Odpalić samochód mogę jedynie po podłączeniu go do programu diagnostycznego i wybraniu:
Licznik -> Logowanie -> PIN kluczyka
Gdy wpiszę 4 cyfrowy pin kluczyka lampa immo gaśnie a ja mogę normalnie odpalić autko, lecz po wyciągnięciu i włożeniu kluczyka problem się powtarza.
Wygląda jakby nie pamiętało kluczyków - ale co?! Dobrze kombinuję?
Jeżeli mieliście do czynienia z podobnym problemem to bardzo prosiłbym o radę dotyczącą tego jak mam temu sprostać!
Komentarz