Błąd 18025

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marcooprodigy
    Ambiente
    • 2012
    • 248
    • Octavia I (1U2)
    • AGR 1.9 TDI VP 90 KM

Błąd 18025

Witam. Panowie mam od jakiegoś czasu błąd (screen poniżej). Możecie mi podpowiedzieć co to może być za cholerstwo?
    Błąd 18025.jpg
    "Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo - na pewno to zepsujesz"
    PRAWO MURPHY'EGO
  • rafiki
    RS
    • 2012
    • 15976
    • Superb III (3V3)

marcooprodigy to błąd od kontrolki świec żarowych. Jak przekręcisz kluczyk to zapala się w ogóle? Bo tu pokazuje zwarcie do masy. Licznik masz po naprawie zimnych lutów?
    رافال
    Spoty
    Cause freedom is a lonely road

Komentarz

• marcooprodigy
      Ambiente
      • 2012
      • 248
      • Octavia I (1U2)
      • AGR 1.9 TDI VP 90 KM

Zamieszczone przez rafiki Zobacz wpis
      marcooprodigy to błąd od kontrolki świec żarowych. Jak przekręcisz kluczyk to zapala się w ogóle? Bo tu pokazuje zwarcie do masy. Licznik masz po naprawie zimnych lutów?
      Licznik mam po wymianie. Jeżeli chodzi o diodę świec to zapala się i gaśnie po nagrzaniu. Faktem jest że zapala się na bardzo krótki czas bo teraz jest ciepło. Gdy zdjąłem wtyczkę od czujnika temperatury to kontrolka paliła się długo i nic się nie działo. Nie wiem czy ta kontrolka nie pokazuje czasem autodiagnostyki licznika?
      PRAWO MURPHY'EGO

Komentarz

• marcooprodigy
        Ambiente
        • 2012
        • 248
        • Octavia I (1U2)
        • AGR 1.9 TDI VP 90 KM

Panowie czy nikt z Was nie ma pomysłu na ten błąd? Z kontrolką od świec problemów nie mam. Świece grzeją. Dodatkowo jak sprawdzałem wczoraj kąt wtrysku to kontrolka miga w trakcie sprawdzania. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Jedyne co to chciałbym ewentualnie posprawdzać co może za to odpowiadać?
        PRAWO MURPHY'EGO

Komentarz

Pracuję...