Nawala ekran między zegarami

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lukkan1984
    Classic
    • 2016
    • 18
    • Octavia I combi (1U5)

Nawala ekran między zegarami

Witam,

mam problem z ekranem znajdującym się pomiędzy zegarami. Problem polega na tym, że informacje wyświetlane na nim po pewnym czasie zanikają. Przy starcie samochodu jest ok, podczas dalszej jazdy z upływem czasu obraz całkowicie zanika. Czy szykować się na jego wymianę czy to kwestia jakiegoś bezpiecznika lub kabelka ?

Zdjęcia pozwoliłem sobie dodać do posta, mam nadzieję, że pomogą w diagnozie
    Załączone pliki
  • Matfiejkos
    Rider
    • 2015
    • 556
    • Octavia I (1U2)
    • ARX 1.8 20VT 150 KM

Zaniemaga Ci ekran podejrzewam, wymiana to ok. 100-150zł + koszt wyświetlacza.

Ewentualnie zawsze warto sprawdzić wtyczkę, połączenia czy kabelki, no ale wygląda na książkowy przykład starego wyświetlacza.
    Srebrna Szczała 1.6 Octavia I FL Classic - sprzedana po 15 latach
    Jeszcze srebrniejsza Szczała 1.8T Octavia I FL Elegance

Zapraszam do obejrzenia mojego auta i luźnych pogaduch
    Škoda Octavia I FL Elegance+ 1.8T 4x4

Komentarz

• koleś
      RS
      • 2009
      • 2832
      • Fabia combi (6Y5)
      • AXR 1.9 TDI PD 101 KM
      • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zadzwoń tu:
      Naprawa liczników samochodów osobowych, ciężarowych, motocykli, skuterów, quadów, maszyn rolniczych i budowlanych. Naprawa wyświetlaczy samochodowych

Profesjonalny warsztat naprawy liczników. Przedstaw problem i zapytaj o cenę.
      Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
      Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka

Komentarz

• lukkan1984
        Classic
        • 2016
        • 18
        • Octavia I combi (1U5)

Dzięki za link, ale to trochę za daleko jak dla mnie. W przypadku pozostawienia auta jest to problem.

Komentarz

Pracuję...