Pompa ABS Octavia 1.9 tdi 90KM ALH

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • grzegorzg
    Classic
    • 2007
    • 14
    • Octavia I (1U2)
    • ALH 1.9 TDI VP 90 KM

Pompa ABS Octavia 1.9 tdi 90KM ALH

Witam po gwałtownym użyciu hamulca blokuje mi koło, cofnięcie tłoczka możliwe jest tylko po odkręceniu odpowietrznika.
    Wymieniłem tłoczek przewody, nie pomogło. Wszystko wskazuje na pompę ABS. Czy jeśli kupię pompę o takim samym numerze (1J0614417D) od octavi, to czy wystarczy zamienić pompy, czy należy przeprowadzić jakieś kodowanie?
    Rider
  • zbysiu123
    Ambiente
    • 2008
    • 226
    • Octavia I (1U2)
    • BFQ 1.6 MPI 102 KM

Zobacz na to, ale tam jest MK 60, a u Ciebie powinna być pompa MK 20, ale mogę się mylić. VW Golf Naprawa pompy ABS plus kodowanie i adaptacja ABS PUMP REPLACEMENT CODING BASIC SETTING

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

Komentarz

• zbysiu123
      Ambiente
      • 2008
      • 226
      • Octavia I (1U2)
      • BFQ 1.6 MPI 102 KM

Ściągnij plik z tej strony dotyczy diagnostyki Mk 20 i Mk 60 ABS ITT Mark 20 IE On Board Diagnostic (OBD)

http://vwts.ru/diag/g4_diag_brake_eng.pdf http://vwts.ru/diag/g4_diag_brake_eng.pdf

g4_diag_brake_eng.pdf

Ja znam tylko niemiecki i rosyjski, tekst jest po angielsku, tak więc sam musisz sprawdzić jego przydatność.

Komentarz

• grzegorzg
        Classic
        • 2007
        • 14
        • Octavia I (1U2)
        • ALH 1.9 TDI VP 90 KM

Kupiłem na allegro pompę ze sterownikiem o takich samych oznaczeniach tyle że do seata leona. Początkowo miałem wymienić tylko pompę ale ponieważ nie miałem pewności czy to pompa czy sterownik wymieniłem w całości. Nic nie kodowałem puki co wszystko działa, brak błędów. Dzięki wszystkim za pomoc.
        Pozdrawiam
        Grzegorz
        Rider

Komentarz

Pracuję...