Mam taki sterownik silnika: 038 906 018 AM. Skoda 98 rocznik 1.9 tdi 110 km, AHF. Mam charakterystyczne drgawki na wolnych obrotach, które prawdopodobnie są winą wadliwego oprogramowania sterownika. Dynamika silnik jest zmienna jak humor kobiety, a przyczyny znależć nie mogę choć sprawdziłem i wymieniłem wiele rzeczy. Czasem pojawia sie dziwny rzadki błąd 18262 szyna danych napedu uszkodzenie sprzetowe ??
Chciałbym wymienić stary sterownik na inny ale o nie identycznym numerze, coby może tych drgawek nie było. Wyczytałem że być może sterownik o nr 038 906 018 GQ powinien pasować ale nie jestem pewien. Może ktoś zgłębiał temat. Raczej musi to byś sterownik przedliftowy najlepiej z lat 1999-2000. Może ktoś kto ma AHF z tego okresu podzieli się jaki ma nr sterownika.
Chciałbym wymienić stary sterownik na inny ale o nie identycznym numerze, coby może tych drgawek nie było. Wyczytałem że być może sterownik o nr 038 906 018 GQ powinien pasować ale nie jestem pewien. Może ktoś zgłębiał temat. Raczej musi to byś sterownik przedliftowy najlepiej z lat 1999-2000. Może ktoś kto ma AHF z tego okresu podzieli się jaki ma nr sterownika.
Komentarz