Witam mam pytanko w mojej octusi z 98 1.6 sr zapewne w zamku jest ten nieszczęsny mikro włącznik który poszedł spać,moje pytanko brzmi czy ktoś już przerabiał temat aby z tego z zamka zdemontować kable i przerobić na normalna krańcówkę montowana do karoserii i co za tym idzie czy w każdych zamkach jest mikro włacznik czy tylko w kierowcy i stad jest sterowanie
Pytanie o krancówki drzwi
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Harrikson Zobacz wpisTak czy inaczej jest szansa wyjąc przewody z mikro i je przedłużyć i przerobić na normalna krańcówkę montowana do karoserii
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG
sprzedana O1 1.6 MPI AKL + LPG
wcześniej Corsa 1.0 12V "WŚCIEKŁY LITR"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Harrikson Zobacz wpisjak się uda postaram się opisać
Komentarz
-
-
Witam ponownie dziś wziąłem się za temat wymiany jak pisałem na zwykła krańcówkę powiem szczerze temat kupa,nie opłaca się tego robić to do przedłużenia kabli od zamka z mikro styka ,puszczenie ich przez drzwi to nie problem ,lecz problemem jest usytuowanie krańcówki w karoserii,jedynie możliwe jest na wysokości rygla.Tu jednak jest problem bo są podwójne blachy i nie wiadomo gdzie wiercić,wiec szkoda i czasu i wiercenia na oślep w karoserii x4 otwory,lepiej kupić nowy zamek bo wymiana mikro styka mija się z celem,tyle w temacie ,niestety nie uniosłem tematu przerósł mnie,pozdro
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Harrikson Zobacz wpiswymiana mikro styka mija się z celem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Harrikson Zobacz wpisByć może kolego ale kupiłem nowy zamek od typa za 50 zyli i śmiga aż miło a wymiana 20 min,pozdro
Komentarz
-
Komentarz