Dzień dobry i Witam. Chciałbym wymienić antenę radia na nową ponieważ albo ona jest za słaba lub uszkodzony gdzieś kabel i w związku z tym mam pytanie. Gdzie zlokalizować kabel tej anteny w którym on idzie miejscu? Pozdrawiam serdecznie i Pozdrawiam
Wymiana oryginalnej anteny
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez wacie Zobacz wpisPoczytaj o separatorach antenowych i czy go nie potrzebujesz bo tu możesz mieć problem.
W mojej O1 miałem ten sam problem. Kup Wzmacniacz i po problemie.
Radio grało tylko w mieście, a przy opuszczeniu zabudowań trzaski.Ostatnio edytowany przez Przemek_i; 26272.
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG
sprzedana O1 1.6 MPI AKL + LPG
wcześniej Corsa 1.0 12V "WŚCIEKŁY LITR"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Malbor Zobacz wpisDziękuje za pomoc już się uporałem.
Komentarz
-
-
Kolega Malbor być może uzyskał pomoc i tyle go widzieli .
Pojawi się gdy będzie miał z czymś innym kłopot.
Może teraz warto by z problemem udał się do warsztatu ? Tam też nie musi dziękować , wystarczy że zapłaci.
Już nie piję do kolegi Malbor bo i na innych forach nie tylko motoryzacyjnych pełno jest takich osób które wpadają tylko po darmową pomoc , ech
Komentarz
-
-
Cześć sorry, że dzisiaj dopiero piszę aczkolwiek kumulacja kilku spraw i nie było mnie jakiś czas. Co do tematu pomógł separator i jakoś gra Panie i Panowie więc po problemie.
Co do komentarza kolegi wyżej dziękuję za wrzute akurat do tego wora z tymi co tak robiąOstatnio edytowany przez Malbor; 49755.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Malbor Zobacz wpisCo do komentarza kolegi wyżej dziękuję za wrzute akurat do tego wora z tymi co tak robią
Komentarz
-
Komentarz