Witam
Po sczytaniu błędów w mojej octavce (1.9 tdi 110km) wyskoczyły mi następujące błędy:
4 Faults Found:
01038 - Central Locking Thermal Protection
35-00 - -
00928 - Locking Module for Central Locking; Front Driver Side (F220)
27-10 - Implausible Signal - Intermittent
00929 - Locking Module for Central Locking; Front Passenger Side (F221)
27-00 - Implausible Signal
00931 - Locking Module for Central Locking; Rear Right (F223)
Ogólnie póki co centralka działa, zamyka i otwiera zamki bez problemów, lecz po zamknięciu po ok. 2-3 sekundach dodatkowo mrugnie kierunkami. Od strony kierowcy nie działa mikrostyk zamka, więc błąd może być zrozumiały. Ale w pozostałych drzwiach działają. Dodam jeszcze że około 2 tygodnie temu wymieniłem zamek w przednich drzwiach od strony pasażera. Nigdy wcześniej nie pokazywało mi błędu: 01038 - Central Locking Thermal Protection - czy jest możliwość sprawdzenia przez vcds-a w których drzwiach leży problem?
Pozdrawiam
Po sczytaniu błędów w mojej octavce (1.9 tdi 110km) wyskoczyły mi następujące błędy:
4 Faults Found:
01038 - Central Locking Thermal Protection
35-00 - -
00928 - Locking Module for Central Locking; Front Driver Side (F220)
27-10 - Implausible Signal - Intermittent
00929 - Locking Module for Central Locking; Front Passenger Side (F221)
00931 - Locking Module for Central Locking; Rear Right (F223)
Ogólnie póki co centralka działa, zamyka i otwiera zamki bez problemów, lecz po zamknięciu po ok. 2-3 sekundach dodatkowo mrugnie kierunkami. Od strony kierowcy nie działa mikrostyk zamka, więc błąd może być zrozumiały. Ale w pozostałych drzwiach działają. Dodam jeszcze że około 2 tygodnie temu wymieniłem zamek w przednich drzwiach od strony pasażera. Nigdy wcześniej nie pokazywało mi błędu: 01038 - Central Locking Thermal Protection - czy jest możliwość sprawdzenia przez vcds-a w których drzwiach leży problem?
Pozdrawiam
Komentarz