Witam to mój pierwszy temat wiec prosze nie tylko o krytyke ale i pomoc
a mianowicie posiadałem silnik osprzet ecu oraz licznik ze skody octavi rs AUQ rok 2002 i wszystko zamontowałem w golfie II syncro :twisted: , po złożeniu silnik ladnie odpalil tylko pozostaje kwestia elektroniki i ty moja wielka prośba o pomoc otóż potrzebuje pełny pinout licznika oraz sterownika silnika (ECU) byłbym bardzo ale to bardzo wdzieczny za pomoc
a mniej wiecej to nie pokazuje mi cisnienia oraz poziomu oleju , ładowania , poziomu płynu chłodzącego , poziomu płynu hamulcowego , pinu od temperatury zewnetrznej i pare takich rzeczy oraz bardzo ważne pin z ECU sterujacy przekaznikiem od pompy paliwa, MAFa, cewek oraz wtrysków
z góry dziekuje i prosze o nie usuwanie tematu szukałem tu i tam i nigdzie nie moge dostac
pozdrawiam Krzysiek
czekam na pomoc aby cos ruszyć dalej z robotą :cry:
witam i bardzo dziekuje za odpowiedz i za zainteresowanie
pablo_doctor dotrzymam napewno i czekam z niecierpliwoscia bo w swieta to i tak nie bardzo pasuje robic
projekt no troszke :twisted: już wsadziłem turbo k04-052 wtryski też z silnika BAM 225km przepływke wydech 3cale IC ze sprinterai jeszcze innne pierdółki chce porobic elektronike i na strojenie chciałbym cos ok 270km osiagnac :twisted: a reszte sie zobaczy bardzo koledzy dziekuje za zainteresowanie
witam i przepraszam za nie obecnosc bardzo dziekuje koledze pablo_doctor bardzo mi pomogło i wyszlo pare problemow np. kontrolka cisnienia oleju ale okazeło sie ze czujnik i wszystko ladnie gra pozdrawiam
Jakbym mógł prosić o pinout licznika octavi gdyż założyłem licznik od passata i tam brakuje kontrolki przdniego światła przeciw mgielnego i świateł mijania a chciałbym je uruchomić , są tam wolne kontrolki tylko trzeba je będzie przenieść.
Komentarz