[O1] moduł podnoszenia opuszczania szyby

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • scheevy
    Classic
    • 2013
    • 28

Chris11 - jestes zwyklym trollem internetowym i basta. I odczep sie ode mnie - powtarzam ci to juz 4 raz....

ps. co do twardych plastikow w Octavii III - to jest to opisywane w MOIM watku o Octavii III - nikt cie nie zmusza zeby w nim pisac, nawet wolalbym zebys nie pisal w zadnym watku zalozonym przeze mnie bo tylko trolujesz i nie wnosisz nic wartosciowego.

Nie wiem tez po co ciagle klamiesz, ze w kazdym watku sie wypowiadam - bo wypowiadam sie w sumie regularnie moze w 5 watkach na kilkadziesiat biezacych.. wiec albo jestes slepy, albo zlosliwy, albo taki glupi, ze tak piszesz....

To juz 4 raz kiedy mnie atakujesz, robisz to na dodatek w tak glupi sposob, ze nie najlepiej swiadczy to o poziomie twojej inteligencji. Wlasciwie to ile ty masz lat? 15-16? bo tak sie zachowujesz. Jak gowniarz, ktoremu sie nudzi.

I na koniec - jesli pierwszy cie kiedykolwiek zaatakowalem - to daj link gdzie. Nie znajdziesz nic takiego. Ty natomiast rzucasz sie do mnie jakbys mial nie pokolei pod sufitem.. ale powinienes w koncu zrozumiec, ze ja niestosuje zasady - nadstaw drugi policzek, tylko oko za oko, zab za zab. Wiec kazdy Twoja zlosliwosc spotka sie ze zlosliwoscia z mojej strony. Zawsze jednak robie to tylko jako reakcja na twoja akcje.

Wspolczuje ludziom, ktorzy musza spedzac z toba wiecej czasu, jesli dla kazdego jestes taki zlosliwy jak dla mnie. To musi byc meczace.

Meczace musi byc tez czytanie tego przez innych forumowiczow swoja droga, ale skoro mozna tutaj kogos bezpodstawnie atakowac, to trzeba sie tez bronic....

a na koniec napisze moze troche przekornie ale szczerze - Chris - jesli potrafisz sie opanowac - to z mojej strony peace i nie ma problemu.

Wiec zycze Ci milego dnia pomimo Twoich zlosliwych uwag. Moze po prostu masz jakis zly czas i tak odreagowujesz... na mnie.

Ale moze warto sie opanowac...

A wracajac do tematu Dacii, to nie wiedzialem ze te auta sa nieocynkowane. To chyba wspolczesnie jakis ewenement? Z drugiej strony na ulicy jezdzi ich niewiele, ale jak czasem przelaze obok to dziur w budzie nie widac... akurat tam gdzie mieszkam od 4 lat facet ma Logana MCV i .... nic mu nie rdzewieje - a parkuje pod chmurka.

ps. ktos tu napisal ze Hondy sa nieocynkowane???? NIe wierze! :-)
  • gocek
    Ambiente
    • 2012
    • 103
    • Octavia III (5E3)
    • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

Witam potrzebuje nr jaki mam kupić modułu wraz silniczkiem na lewą i prawą stronę do podnoszenia i opuszczania szyb ten moduł jest z silniczkiem w każdych drzwiach u mnie sa 4 szyby ele ale z przodu ktoś nieźle namodził z tym i chce dojsć do ładu mam nieczytelne te nr i chce kupić nowe układy proszę o pomoc z tym nr lub linki do aukcji szukam na przód tylko tył jest ok!!!

Pozdrawiam

Komentarz

• bohen
      L&K
      • 2009
      • 1260
      • Audi
      • CCZA 2.0 TSI RS 200 KM

Przydałaby się informacja z którego roku masz auto.

Komentarz

• gocek
        Ambiente
        • 2012
        • 103
        • Octavia III (5E3)
        • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

Octavia I 2002r 1.9TDI 110KM(ASV) -ELEGANCE-

Komentarz

• bohen
          L&K
          • 2009
          • 1260
          • Audi
          • CCZA 2.0 TSI RS 200 KM

prawe drzwi przód: 1U4 959 802 D 03P,
          lewe drzwi przód: 1U4 959 801 D 03P.

Komentarz

• gocek
            Ambiente
            • 2012
            • 103
            • Octavia III (5E3)
            • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

bohen czyli to kupie i bedzie ok?? a to 03p bedzie dopisane na nr czesci??

Komentarz

• PKZ
              Drive
              • 2011
              • 69

Podepnę się pod tyemat,
              Czy poniższe gniazdo jest oznaczone tym numerem 1U4 959 802 D 03P ? Jat to się fachowo nazywa?
              Pogniły mi piny i nie działa centralny i sterowanie lusterkiem (szyba i światełko w drzwiach działają).
              Orientuje się ktoś czy dokupię takie nowe gniazdo?

Dzięki
              P
              Załączone pliki
              Paweł

Komentarz

• Adam100
                Classic
                • 2015
                • 5

Minęło kilka lat od pierwszego wpisu w tym temacie. U mnie wystąpiło takie same uszkodzenie. Może komuś udało się się rozwiązać problem i jak?

Komentarz

• pablokinah
                  Rider
                  • 2010
                  • 574

Wystarczy poszukać na forum było o pognitych pinach
                  tu

i jeszcze było
                  jakby co posiadam kabel vag

Komentarz

• djtomi2
                    Rider
                    • 2010
                    • 252
                    • Octavia II (1Z3)
                    • CEGA 2.0 TDI CR RS 170 KM

U siebie i u szwagra lutowałem te piny. Trochę zabawy jest, ale myślę, że warto. U mnie ze dwa lata działało po lutowaniu bez zastrzeżeń. Jak długo będzie jeszcze działać to nie wiem , bo wczoraj autko poszło do innego właściciela.
                    Jest na forum fajny opis ze zdjęciami, ale już nie pamiętam kto wstawił, bo troche czasu minęło.
                    Pozdrawiam.

Komentarz

• kubek_81
                      Classic
                      • 2015
                      • 4
                      • Octavia I (1U2)
                      • AGN 1.8 20V 125 KM

Cześć podepnę się pod temat, czy może mi ktoś napisać jaki ma być silnik wraz z modułem podnoszenia szyb prawy przód, jest tam zamontowany jakiś inny bez modułu, wtyczka sobie po prostu leży w drzwiach Octavia rocznik 99

Komentarz

• 4tech
                        RS
                        • 2008
                        • 4247
                        • Octavia II combi (1Z5)
                        • AHF 1.9 TDI VP 110 KM
                        • BKD 2.0 TDI 140 KM

kubek_81, to tam jakiś drut po prostu jest zrobiony :evil:
                        Nry oryginałów podał kolega
                        Zamieszczone przez bohen
                        prawe drzwi przód: 1U4 959 802 D 03P,
                        lewe drzwi przód: 1U4 959 801 D 03P.
                        Ale są różnice przed liftem i po lifcie. Zatem info do zweryfikowania :wink:
                        Użyj szukajki, bo temat wielokrotnie wałkowany :twisted:
                        O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
                        Była O2: Antracytowy Żonkowóz 1,6 FSI
                        Była O1: Nastoletnia Oliwka ~140KM/325Nm

Komentarz

• kubek_81
                          Classic
                          • 2015
                          • 4
                          • Octavia I (1U2)
                          • AGN 1.8 20V 125 KM

4tech tam są cuda zrobione, są tam jakieś przekazniki z PSA zrobiona instalacja do silniczka szyby i przycisku sterowania szybą

Komentarz

Pracuję...