Panel sterowania szyb

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • piter_ldz
    Classic
    • 2011
    • 2

Panel sterowania szyb

Zamieszczone przez Sweetdream
    Mam aktualnie złożone zamówienie na o3. (nie ma jeszcze daty produkcji). Czy jakbym zmienil to zamowienie to myślicie ze jest jakaś szansa aby zdążyli wyprodukować przed 1 marca octavie z homologacją ciężarową tak aby jeszcze odliczyć cały vat?
    wątpię, żaden dealer CI tego nie zagwarantuje chyba, że uda Ci się znaleźć auto "z placu"
  • krzychu1985
    Classic
    • 2010
    • 2

Panel sterowania szyb

Mam problem z panelem strowania szyb. W mojej octavce elektryczne szyby są tylko z przodu, od zakupu nie chodziło sterowanie szybą pasażera od strony kierowcy. Nagle przestała się otwierać i ta od strony kierowcy. Po rozebraniu panelu okazało się że zamiast 2 blaszek znajdujących sie pod przyskami jest tylko jedna a ta jedna jest pęknieta w 2-miejscach. Pytanie brzmi czy jest możliwośc jakoś je dorobić (tylko że blaszki te mają dość skomplikowany kształt) albo gdzieś kupić same te blaszki aby nie kupować całego panelu za ponda 100 zł.

Komentarz

• djwyrebas
      Ambiente
      • 2011
      • 214

Witaj!
      Co do naprawy to Ci nie pomogę, bo nie lubię druciarstwa.

Ale może pomogę inaczej:

link 1
      link 2
      Pozdrawiam!
      gazu, bo dogania nas starość!

Komentarz

• koleś
        RS
        • 2009
        • 2832
        • Fabia combi (6Y5)
        • AXR 1.9 TDI PD 101 KM
        • BSE 1.6 MPI 102 KM

Prześlij zdjęcia tego połamanego na @. Mam jakieś części z tego panelu. Może akurat te połamane. Adres: [email protected]
        Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
        Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka

Komentarz

Pracuję...