dlatego u mnie jest rytm, około 19 kolacja, kąpiel młodszej, później starszy i wreszcie cisza :diabelski_usmiech
Kontrolka otwartych drzwi
Zwiń
X
-
Kontrolka otwartych drzwi
Hej.
Ostatnio zauważyłem, że nie świeci mi się kontrolka otwartych drzwi - dzieje się tak przy każdych drzwiach oprócz bagażnika.
W sumie jeszcze 2 tyg temu ona raz świeciła raz nie, ale w sumie chciałbym wiedzieć co mogę sprawdzić. Aha dodam, że nie palą się także światełka w drzwiach i lampki przy lusterku.
Z tyłu przy podsufitce ostatni się świeciły.
Od czego zacząć?! Dzięki za każdą pomoc.
Pozdrawiam
-
-
wpisz sobie w szukaj na górze forum (taki czerwony przycisk) słowo mikrostyk jest dużo podobnych tematów ...ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 1.4-16v MichałMikro styk który odpowiada właśnie za włączenie się lampki kontroli na licznik. A jak masz włączone światła i wyciagniety kluczyk że stacji to piszczy ci przypominają o zastawionych światłach :?:
Zamieszczone przez mozgiwpisz sobie w szukaj na górze forum (taki czerwony przycisk) słowo mikrostyk jest dużo podobnych tematów ...
Komentarz
-
-
Tony065 dobrze podpowiada
Bez obejrzenia wiązki nici z diagnozy. Możesz już w łatwy sposób określić stan wiązki, wystarczy, że zdejmiesz gumową "harmonijkę" między drzwiami a słupkiem, a w niej schowane są kabelki.
Jak kiedyś szukałem podobnej usterki u siebie, to wiązkę prawie w komplecie musiałem reanimować...
Możesz rzucić okiem w mój wątek, mam gdzieś tam wygląd tych drutów w opłakanym stanie i już po reanimacji
Foto da Ci mniej-więcej poglądową sytuację czego można się tam spodziewać :twisted:O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Była O2: Antracytowy Żonkowóz 1,6 FSI
Była O1: Nastoletnia Oliwka ~140KM/325Nm
Komentarz
-
-
Re: Kontrolka otwartych drzwi
Zamieszczone przez NuTiiiiiiHej.
Ostatnio zauważyłem, że nie świeci mi się kontrolka otwartych drzwi - dzieje się tak przy każdych drzwiach oprócz bagażnika.
W sumie jeszcze 2 tyg temu ona raz świeciła raz nie, ale w sumie chciałbym wiedzieć co mogę sprawdzić. Aha dodam, że nie palą się także światełka w drzwiach i lampki przy lusterku.
Pozdrawiam
trochę dziwne że nagle przestały działać wszytskie 4 krańcówki w drzwiach ,
polecam na początek podpiąć VAGa , chyba z emasz aż takiego pecha że padają 4 krańcówki w jednym momencie
może padł moduł komfortu ? cenralny działa ? z pilota drzwi zamyka? dioda w drzwiach kierowcy miga ? kierunki migaja?
skąd jesteś ? jutro będe w trójmiescie , możemy kompa podłączyćjest O1 RS 1.8T XENON
była O1 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Re: Kontrolka otwartych drzwi
Zamieszczone przez andru123Zamieszczone przez NuTiiiiiiHej.
Pozdrawiam
trochę dziwne że nagle przestały działać wszytskie 4 krańcówki w drzwiach ,
polecam na początek podpiąć VAGa , chyba z emasz aż takiego pecha że padają 4 krańcówki w jednym momencie
może padł moduł komfortu ? cenralny działa ? z pilota drzwi zamyka? dioda w drzwiach kierowcy miga ? kierunki migaja?
skąd jesteś ? jutro będe w trójmiescie , możemy kompa podłączyć
Kierunki, centralny zamek, dioda działają. Pilot drzwi zamyka więc na razie nie robię przy tym, ale dzięki
Komentarz
-
Komentarz