...
zegary
Zwiń
X
-
zegary
Witam. Proszę o poradę, dzisiaj w czasie jazdy nagle z okolic zegarów zaczął wydobywać się dym. Zatrzymałem auto, na chwilę odłączyłem klemę z akumulatora i po chwili dym przestał się wydobywać. Teraz konkrety: w czasie jazdy miga czerwona kontrolka(ta sama co jest od zaciągniętego hamulca ręcznego), świeci się symbol akumulatora, brak wskazań ilości paliwa, brak wskazań temperatury silnika(pewnie coś jeszcze nie pokazuje). Auto jeżdżące, do domu wróciłem o własnych siłach. Pytanie: co się stało, co może być przyczyną awarii i ewentualnie kto może mi pomóc to naprawić na śląsku. Pozdrawiam
-
-
toblach, jak kontrolka od ręcznego sprawdż poziom płynu hamulcowego mi się jakoś tydzień temu zapaliła dolałem i jest git
A prędkościomierz i obroty żyją czy też nie działają :?: bo jeżeli tak to są t zimne luty
[ Dodano: Pon 13 Maj, 13 22:08 ]
A i jeszcze jeżeli byłby to płyn do powinien to być DOT4 ale na wszelki wypadek masz stronkę
Komentarz
-
-
Dzięki za odpowiedzi. Panowie nie czytacie ze zrozumieniem co napisałem. Awarię zegarów zapoczątkowało najprawdopodobniej jakieś zwarcie czego skutkiem były opisane uszkodzenia(efektem wizualnym był gęsty dym wydobywający się z okolicy zegarów). Na pewno nie jest to brak płynu oraz zimne luty w zegarach. Wszystkie opisane usterki zrobiły się w jednym momencie. Dodatkowo nie działa oprócz wcześniej opisanych uszkodzeń prędkościomierz oraz nie pokazują wartości na wyświetlaczach cyfrowych.
Komentarz
-
Komentarz