Zamieszczone przez Prezes52
[skoda] duzy problem po wymianie silnika
Zwiń
X
-
Feel free to visit my web page: http://Dealbreaker.com/2012/03/opening-bell-03-07-12/jaynie-baker/Tagi: Brak
-
-
Witam, jestem tu nowy moja tata ma skode octawie z 2006 roku z silnikiem 1.9 Tdi po wymianie silnika, w aucie nie mozna dodac gazu jest jego brak dodam ze wszystko jest podlaczone, strasznie kopci, sa duze problemy z jej odpaleniem. Nie wiem czy juz zrobic z tym fantem..Chodzi oto ze linki od gazu itd sa podlaczone po wcisnieciu pedału nic sie nie dzieje autko wg nie reaguje.. strasznie dymi jest doslownie chmura dymu po odpaleniu, wymienione zostały swiece i czujnik halla... oraz caly silnik poprzedni pokazał kopytoo..
-
-
swir91, określ się jaki masz samochód/silnik
bo AHF w O2 nie było->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
czyli masz O1
ale linki od gazu?
jakieś błędy komputera?->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
swir91, jak chcesz dobrego mechanika to mogę kogoś polecić, bo wiem jak w TM trudno o fachowca :wink: btw, poproś ojca o książkę serwisową. jest tam kod silnika jaki był i dopytaj co dokładnie kupił "nowego".Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
-
silnik był kupiony od anglika, nie mam pojecia jakie ma oznaczenie, wiem ze byla wymieniana pompa paliwa, i czujnik halla + swiece, zaden mechanik nie wie co jest auto strasznie kopci na podworku jest az siwo, a na pedal gazu nie reaguje wg;// bledy byly wlasnie halla i cos tam pokasowane juz.
Komentarz
-
-
swir91, zadzwoń, nr masz na pw
[ Dodano: Wto 21 Maj, 13 16:24 ]
ja wiem, że TM to dziura i h.. nie miasto, ale skoro nie chcesz pomocy od kolegów z forum/klubu, to jedź do Zimnego w PT. mają zajebistych fachowców w aso, to na pewno coś Wam dobrego doradzą. powodzenia :diabelski_usmiechBlack Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
Komentarz