OK, trzymając się jednej metody można oczywiście porównać ile ubyło ale jednocześnie uważam ( od niedawna ), że sprawdzanie na zimnym silniku jest błędem. Dlaczego?, ponieważ jest napisane w instrukcji aby robić to na ciepłym po chwili i czemuś to musi służyć ( wiarygodny pomiar ile jest oleju ). Jak rano sprawdzam na zimnym to mam ponad max a jak po jeździe po odczekaniu to między 3/4 a max. Mimo iż całe życie sprawdzałem na zimnym teraz sprawdzam na gorącym. W sumie ten silnik jest bardzo nowoczesny i zastosowanie metody sprzed kilkudziesięciu lat niekoniecznie musi sprawdzać się dzisiaj.
leflektory
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
W mojej OI są plastikowe.Jak ją kupiłem to były całe zmatowiałe.Przy każdym myciu robiłem robię nadal ręczną polerkę pastą tempo-turbo.Już od dłuższego czasu wyglądają prawie jak nowe.Odpowiednie żarówki i można nocami śmigać aż miło.http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
-
leflektoryZamieszczone przez dadamenleflektor
nie żebym się jakoś specjalnie czepiał ale razi mnie to
byłbym wdzięczny gdybyś używał poprawnej polszczyzny (a jeśli masz wątpliwości- zawsze jest google i słowniki)przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyleflektoryZamieszczone przez dadamenleflektor
nie żebym się jakoś specjalnie czepiał ale razi mnie to
byłbym wdzięczny gdybyś używał poprawnej polszczyzny (a jeśli masz wątpliwości- zawsze jest google i słowniki)
skrót myślowy zapewne, bo chodziło pewnie o ten lewy a nie prawy reflektor i dlatego leflektor :haha: :diabelski_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Wallyo ten lewy a nie prawy reflektor
tak czy inaczej - byk :Pprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyZamieszczone przez Wallyo ten lewy a nie prawy reflektor
tak czy inaczej - byk :PByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
dadamen, Przeczytaj to i może się dowiesz o czym koledzy piszą. Reflektor samochodowy
Tak na poważnie to poczytaj ten artykuł. Czyszczenie i regeneracja reflektorów [poradnik]
Komentarz
-
-
dadamen w samochodzie NIE MA czegoś takiego jak LEFLEKTOR
są oczywiście dwa - i lewy i prawy ale
REFLEKTORY :szeroki_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Wallysię tam ... czepiasz
ja tam takimi bykami nie waliłem tylko cichutko strofowałem :szeroki_usmiechprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Czegoś takiego w życiu nie czytałem :!:
"nic nie zgubilem, pomyslcie troszeczke, temat to leflektory-tak? sa dwa w samochodzie, tak? jesli sie pytam w liczbie pojedynczej pisze o leflektorze, tak?
Jesli mialbym czyscic to jeden z dwoch a nie dwa od razu, tak?"
Nawet nie umiem tego nazwać ...... Może kolega dopiero przed maturą :shock:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyZamieszczone przez Wallysię tam ... czepiasz
ja tam takimi bykami nie waliłem tylko cichutko strofowałem :szeroki_usmiech
w sumie to można by to było przerzucić do >>Humor (2) i nie tylko...<< :diabelski_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
.... kolejny temat który powoduje mega rechot
Zamieszczone przez piotrek_gdyto by było leftlektor :diabelski_usmiech
Zamieszczone przez Wallysumie to można by to było przerzucić do >>Humor (2) i nie tylko...<< :diabelski_usmiech
Czegoś takiego w życiu nie czytałem :!:
Zamieszczone przez Wallysą oczywiście dwa - i lewy i prawy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mrfazikurna aleś Amerykę odkrył :wink: , może u niego jest jest jeden tzw. monoleflektor :szeroki_usmiech
dość Panowie, bo już z sam sie gubię :szeroki_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
dobra :roll:
ucinam to trollowanie i stanowczo stwierdzam - skoro VAG jest niemiecki to powinny być nazwy niemieckojęzyczne
i tak : LEWY to linksflektor a PRAWY to rechtsflektorprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Kolega już się dowiedział jak czyścić leflektor oraz reflektor, jakby autor miał coś do dodania to zapraszam na PW (ortografia będzie sprawdzana :diabelski_usmiech )Best ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
Komentarz