Ja nie wiem o której będę mógł być, dopiero się okaże
kabel z wtyczka
Zwiń
X
-
Nie odłączałem tego czujnika ale temperatura na wyświetlaczu jest czyli działa
Jak będę na kanale to poszukam na zderzaku miejsca do przykręcenia
Dziękuje za odpowiedz
A powiedzcie mi panowie przy okazji bo jak jest teraz mokro to czasem mam takie sytuacje ze jak wyłączę światła i zapłon to lewa strona lub prawa strona Rożnie ale zawsze oddzielnie świateł pozycji świeci (przód i tył) tak jak by było jakieś zwarcice gdzie szukać przyczyny jakieś sugestie ?
(jak zapale zapłon i zgaszę od razu to czasami gaszą się jak powinny ) dziwne
Komentarz
-
-
No tak. Teraz się przyjrzałem i na zdjęciu , które zamieściłeś jest wtyczka wraz z czujnikiem. Czyli wszystko gra tylko trzeba gdzieś to przykręcić . Na tej odstającej blaszce/plastiku jest taki otwór na śrubkę.
Jak jutro znajdę chwilkę czasu to zajrzę dokładnie w którym miejscu jest u mnie i może wpuszczę jakąś fotę.
Co do tych świateł, to rzeczywiście jakieś dziwne zachowanie. Może ci gdzieś wyłącznik zwiera. Następnym razem popróbuj poruszać pokrętłem wyłącznika delikatnie w lewo/prawo i zobacz czy ci światła zgasną.
VAG też powinien pokazać jakiś błąd.
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
też miałem z tym problemy jak kupiłem octe :szeroki_usmiech teraz już ogarnełem :lol: tylko trochę za późno bo już w 1/4tej wtyczek połamałem te zatrzaski :diabelski_usmiechO1 srebrny hathback 1.9 TDI 110KM
Łukasz... https://www.facebook.com/profile.php?id=100004382645613
Komentarz
-
Komentarz