Chris11, Up miał już być jakieś 2 lata temu, ale wstrzymali projekt. Konkurencja idzie jednak do przodu, więc muszą wprowadzić mocniejszą wersję. Ciekawe jaka będzie cena...
6 stopni w + wł klima i chodzi tylko mały wentylator problem
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
6 stopni w + wł klima i chodzi tylko mały wentylator problem
Witam dzisiaj napełniałem klimatyzacje bo miałem mało czynnika (260/750) silnik rozgrzewa się normalnie do 90 stopni po włączeniu klimatyzacji(manualna) tylko jeden wentylator(mały) kreci się a duże stoi (na komputerze pokładowym temperatura pokazywała 6 stopni w plusie)
i teraz pytanie czy jest jakiś czujnik który odpowiada że np od pewnej temperatury zewnętrznej dopiero włącza się duży wentylator czy co ewidentnie jest nie tak z tym wiatrakiem ????
proszę o pomoc
-
potem sprawdziłem jak było 8 stopni plus słonce po włączeniu klimy dalej tylko jeden wentylator (ten mały) się kręcił a ten duży stoi.
[ Dodano: Pon 17 Lut, 14 14:20 ]
który to bezpiecznik od wentylatora ? nie chce żeby mi się coś skasowało/itp jak wyjmę po kolei każdy
Komentarz
-
czyli w ten małej skrzynce pierwszy z lewej strony tak ? dokłądnie tak jak jest to tutaj pokazane na obrazku? bo nie chce pomylić
Komentarz
-
Komentarz
-
oki dzięki pablokinah jutro sprawdzę,bo dzisiaj już za ciemno,gdyby był ok to jadę na sosnowiec na lenartowicza(bo słyszałem od parę osób że dobrzy są)
Komentarz
-
myślałem o car-perfect
[ Dodano: Pon 17 Lut, 14 19:33 ]
uniserwis-słyszałem że kiedyś był polecany ale teraz już nie.
[ Dodano: Sro 19 Lut, 14 20:46 ]
bezpieczniki ok,okazało się że pin do kostki był wypięty
teraz wentylator działa
Komentarz
Komentarz