Immobiliser

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • starucha
    Classic
    • 2017
    • 0
    • Octavia II (1Z3)

Immobiliser

Witam wszystkich
    SS jak tam po naszym spotkaniu na mieście chciałbym widzieć twoją minę jak cię ob trąbiłem dopiero byłeś zdziwiony co on chce
    Rafiki nadal jest dyskoteka w liczniku
  • starucha
    Classic
    • 2014
    • 1

Immobiliser

Witam! Trzy razy w ciągu ostaniego pół roku włączała mi się blokada silnika(silnik nie chciał odpalić). W czym może być problem? Jak to wyłączyć? Proszę o pomoc..

Komentarz

• danishow
      Classic
      • 2014
      • 30

To zapewne błąd nadajnika (tego w kluczyku) lub odbiornika (przy stacyjce), ale i sterownik może być uszkodzony. Spróbowałbym najpierw skorzystać z innego kluczyka. A ...i popraw tytuł bo "to" nazywa się Immobilizer.
      GALERIA
      1.9 TDi / ASV / ~145 PS

Komentarz

• jarezz
        Ambiente
        • 2013
        • 202

Zamieszczone przez danishow
        To zapewne błąd nadajnika (tego w kluczyku) lub odbiornika (przy stacyjce), ale i sterownik może być uszkodzony. Spróbowałbym najpierw skorzystać z innego kluczyka. A ...i popraw tytuł bo "to" nazywa się Immobilizer.

Taa... zły tytuł... Immo - bilizer przecież działa, sądząc z opisu..... przecież jak by nie działał, to samochód by odpalił, a przecież nawet... za to, nie chce później Mo-bilizer zakrzesić nie chce...
        Moja ex - Łasica
        BHP... budowlanka... - Nasz FanPage

Komentarz

• MagicOl
          Classic
          • 2012
          • 15

Ciężko powiedzieć po takim mało konkretnym opisie. Może przyczyny trzeba szukać w zegarach ? (stabilizator napięcia - zimne luty), albo w cewce od immo pod stacyjką. U mnie w 1.6 AEE były obie przyczyny, najpierw prze lutowanie stabilizatora napięcia z zegarach, a potem trzeba było poprawić styki w kostce od cewki znajdującej się w okolicach stacyjki.
          Pozdrawiam,
          Maciek

Komentarz

Pracuję...