Zamieszczone przez aniol
brak swiatel mijania !!! a jade w trase...
Zwiń
X
-
Trojan, Jak wyłączysz zapłon i wyjmiesz kluczyk to możesz śmiało szarpać kierownice i poduszkę. Jeżeli nie czujesz się na siłach to kolega german81 jest z Twojego miasta i na pewno pomoże ogarnąć temat.VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz
-
-
Ja w starej skodzie miałem taki przypadek.. raz mi się tak stało i trafiła się nówka sztuka na forum to zmieniłem a stara leży w garażu. Używka.. to nigdy nie wiesz co kupisz, a nowa ori to ciekawe jaka cena :twisted:VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz
-
-
fajnie wiedzieć ja to bym jutro pół auta rozebrał :lol: a nie pomyślał bym o manetce. znalazłem już opis jak to ogryźć. manetkę będzie miał znajomy od golfa myślę ze będzie pasowała wiec po pracy będę :diabelski_usmiech rzeźbił
[ Dodano: Nie 20 Lip, 14 22:36 ]
co prawda uzywana.. ale znajomy chandluje czesciami wiec jakas gwarancja bedzie.. ja to choruje na tempomat :szeroki_usmiech tylko jeszcze sie nie zmotywowałem :lol:
Komentarz
-
-
Dwa lata temu wyjeżdzajac z bramy na wakacje mrygnalem długimi....i na chwile przygasły mi światła mijania.....pomyslałem sobie moze mi się wydawało.....ale po nastepnym uzyciu długich światel.....juz nie było tak kolorowo. Ale udało się objechac.....i zaraz po powrocie do wymiany poszła manetka (lewa). Wymieniony powyżej kolega Koleś mi takową podesłał - dzialała do dnia sprzedazy auta i dalej działa
Komentarz
-
-
do kolegi koleś mam raptem 187km może jakaś wycieczka w tamta stronę 350zł z montażem i częściami
[ Dodano: Nie 20 Lip, 14 22:51 ]
na razie mam halogeny wiec mogę jeździć, gorzej w nocy choć nie powiem ze miałem myśl nad ksenonem w miejsce halogenu ale odpusciłem wolał bym ori całe lampy :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamówiłem zamiennik topran. Na jutro bede miał 44zł. Ponoć dobrze wykonany przy okazji zamówiłem też tempomat w cenie 80 zł jak znajdę jakiś schemat to może podłącze mam czas do jutra żeby wybrać manetke. Może ktoś z obecnych Kolegów ma taki schemat..?
[ Dodano: Wto 22 Lip, 14 22:07 ]
Z czystej ciekawości rozebrałem włącznik świateł i się zdziwiłem czarnym nalotem na jednym styku... :shock: zacząłem go czyścić po podłączeniu w celu sprawdzeniu, światła zaczęły działać i pojawiła się kontrolka :szeroki_usmiech ŚWIATŁA DZIAŁAJĄ
[ Dodano: Wto 22 Lip, 14 22:12 ]
Foto
...
[ Dodano: Wto 22 Lip, 14 22:32 ]
jednakże muszę wymienić ten włącznik. zastanawiam się też czy odrazu nie zaopatrzę się w manetkę wole niemieć później problemów... będę miał chwile nad zastanowieniem się nad TEMPOMATEM
DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA ODPOWIEDZI
Komentarz
-
Komentarz