kusnier, to prawda, fotele bardzo wygodne i resorowanie też
centralny działa odwrotnie niż powinien help me !!!
Zwiń
X
-
centralny działa odwrotnie niż powinien help me !!!
witam szukałem szukałem i nie znalazłem dlatego piszę od miesiąca walcze z otwarciem drzwi z tyłu od strony kierowcy czyli raz się da je otworzyć od zewnątrz a 10 razy nie otwarcie jest możliwe tylko od środka ale poprzez dwukrotne ciągnięcie za klamkę inaczej sie nie da .wykorzystane już wszystkie pomysły z forum a u mnie nadal problem który obiawia się następująco . gdy zamykam auto z pilota to wszystkie zamki się zamykają poza tymi nieszczęsnymi drzwiami i odziwo da sie je wtedy otworzyć no ale jak otwieram już pozostałe drzwi z pilota to tamte się blokują i da się je tylko otworzyć od środka za drugim razem. Czyli działa na odwrót jak zamykam to da się drzwi otworzyć jak otwieram to sie blokują co mam z TYM zrobić dodam że dioda też nie świeci .
mam już zrobione
-przelutowanie komfortu
-przelutowane zamki przódi tył od strony kierowcy
- kable na przelotce też przelutowane
miałem też inny zamek wsadzony używkę i to samo się działo proszę o rady a, i jeszcze jak zarygluje z klucza 2 razy to sie zamykają ale wtedy jak chcę wejś do auta i otwieram z pilota to tylko otwiera mi sie ta druga strona ( od pasażera) pomocy z góry dziękuje i przepraszam za zamęt ale staralem się jakoś to wytłumaczyć pozdrawiam
-
-
wszystkie kolory wg oryginalu sprawdzam i dalej nic
[ Dodano: Pon 04 Sie, 14 14:36 ]
czemu lewa strone rygluje pojedynczo a prawa podwójnie?
[ Dodano: Pon 04 Sie, 14 21:56 ]
no więc temat rozwiązany ale nie do konca . po walce całodniowej po wkurzeniu się na maxa kupiłem zamki przod i tył zamienniki ale nowe i odziwo wszystko działa poza jednym błędem co mi wyskakuje tzn( lewy przód centraly zamek zły sygnał )co to może być? a i dalej sie nie świeci dioda pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz