A propo imprez...nie wie ktoś co sie daje chrzesnikowi albo ile w kopertę na chrzciny,..??????POMOCY
ile się do koperty zmieści ale Franków
Czy Was już P...... jeden dzień człowieka brakło i 5 ekranów do czytania napiszę do Biszczu by wprowadził limity dzienne dla co po niektórych :diabelski_usmiech
Witam!
Od niedawna mam problem ze sterowaniem centralnym z kluczyka - mianowicie auto w ogóle nie reaguje na sygnały podawane z pilota. Ani się nie zamknie, ani się nie otworzy. Do niedawna działało na takiej zasadzie, że trzeba było kilkukrotnie naciskać przycisk żeby zaskoczyło, teraz już jest amba fatima.
Gdzie szukać usterki w samochodzie? Pilot raczej sprawny - bateria nówka sztuka, lampka miga, więc stawiam że to na aucie mi coś padło choć oczywiście mogę się mylić.
Proszę o jakieś wskazówki, od czego zacząć
Na moje szczęście naprawiłem sobie oba zamki i mogę otwierać z kluczyka, ale trochę mnie to denerwuje jak np. jadę na zakupy.
W mojej Octavii podobnie miałem,gdy przetarły się przewody w harmonijce w drzwiach kierowcy.Tylko u mnie się nie zamykał pilotem,otwierał owszem.
Ale możesz sprawdzić ten trop.
innotic, Jak masz drugi pilot to wsadz dobre baterie i zrób próbe.Jeżeli dalej będzie nie działać to obstawiam centralke,moduł centralnego różnie to nazywają.
a Ty masz Ori alarm czy dokładany, u mnie jest podobnie, byłem z tym u elektryka i ponoć jakiś kabelek się przetarł, pomogło to na chwile, bo za parę dni padła syrena i znów zaczęło szwankować więc elektryk stwierdził, że trzeba wymienić syrenę oraz poprawić antenkę która dostaje sygnał z pilota a jak to nie pomoże to trzeba nowy alarm zakładać
innotic, Po mojemu to lepiej sie udać do jakiegoś szpeca od alarmów,centralnych.Bo i tak jak to bedzie pilot to jak kupisz nowy to trza go zgrać,zakodować z centralką
Komentarz